6
Evroliga

FOTO: STARSPORT

VELIKA ČAST: Hoće li Stefan Jović u odabrano društvo?

Objavljeno: 29.04.16 u 14:10

Srpski as jedan je od najcenjenijih plejmejkera u Evroligi ove sezone, a dobre partije u dresu Crvene zvezde mogao bi da kruniše „laskavim priznanjem“.

Naime, specijalizovani košarkaški portal „Eurohops“ svrstao je Srbina među najbolje defanzivce u Evroligi. Pored plejmejkera Crvene zvezde kandidati su još Ekpea Judo (Fenerbahče), Adama Hangu (Laboral Kuća), Kris Singlton (Lokomotiva), Dontaje Drejper (Lokomotiva) i Nikita Kurbanov (CSKA). Za Stefana Jovića možete da glasate OVDE.

VRUĆE NA PARKETU: Osmeh Meginog Zvezdaša i veliki strah Delija zbog Dangubića (FOTOGALERIJA)

Do sada je proglašeno 11 najboljih defanzivaca lige, a odabrano društvo čine Dimitris Dijamantidis (šest titula), Viktor Hrijapa, Stefon Lazme, Andrej Kirilenko, a u poslednje dve sezone to je bio Brajan Danston.

0
0

6 Komentara

      • Ubija u njegovoj bolesnoj masti…Da ne postoji, trebalo bi ga izmisliti, da uveseljava ovde narod, i da ujedno bruka placizan….Mada, dovoljno su oni bruka za sebe, ne treba im drveni advokat, uz to jos retardiran…

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter