3
AdmiralBet ABA Liga

PEKOVIĆ ODBACUJE MOGUĆNOST: Ne kupujem Partizan!

Objavljeno: 29.04.16 u 22:06

Predsednik crno-belih okarakterisao je u intervjuu datom „Novostima“ potencijalnu kupovinu Partizana kao „nerealnu“. Peković se takođe osvrnuo na sezonu koja je na izmaku.

Na pitanje o potencijalnoj kupovini crno-beloh, Peković je rekao da to nije realno:

– To nije baš realno, ne mogu da kažem da to želim ili ne želim. Nikada nismo razgovarali o tome. Pojavila se priča, ali bolje je ovako, kada je klub državni. Kada bismo bili na nuli, pa čovek i da razmisli. Međutim, s dugovima, teško…

NOVI SNIMCI: Ovako je tekao napad na Vazuru (VIDEO)

Potom se osvrnuo na proteklu sezonu:

– Početak sezone je bio veoma težak za nas i sa finansijske i sa igračke strane. Imali smo nekoliko nesrećnih poraza, protiv Krke u poslednjoj sekundi, ubrzo zatim i protiv Budućnosti… Stvorio se osećaj da ćemo se boriti za opstanak. Ipak, uspeli smo da se izdignemo.

Po njemu, prelomni momenat sezone je bila promena trenera:

– Došlo je do smene trenera, stigao je Džikić, sve je krenulo uzlaznom putanjom. Napravili smo izvanredan rezultat i vidim da svi cene to što smo uradili, rekao je Peković.

BRUKA: Bivši kapiten i ljubimac navijača Partizana vozio pijan pa napao novinare! (FOTO) (VIDEO)

0
0

3 Komentara

  1. Neces ih ti kuoiti,ali ce kuoiti Saric preko tebe,kad moze kriminalac Kristijan da prati ,zasfo ovaj ne bi mogao da kupi…KK KARTEL

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter