0
Košarka

NBA: Atlanta ‘brejkom’ u Bostonu do polufinala istočne konferencije (VIDEO)

Objavljeno: 29.04.16 u 08:48

U jedinom meču večeri u NBA ligi košarkaši Atlanta Houksa savladali su Boston sa 104:92 i tako sa 4:2 u seriji se plasirali u polufinale istočne konferencije.

U utakmici odigranoj u ‘zelenom’ gradu, gosti su uspeli da naprave ‘brejk’ na strani koji im je bio potreban za plasman u narednu rundu. Do toga su došli, pre svega, raznovrsnijom igrom u napadu, gde su imali više poenterski raspoloženih igrača.

Iskustvo Houksa vodilo ih je do devet poena razlike na poluvremenu, a treća deonica bila je odlučujuća. Nju su gosti iz Atlante dobili sa 13 poena viška, pa je ’20 i kusur’ pred poslednjih 12 minuta bilo previše za Seltikse.

POTEZ VEČERI: Žestoki momak – Tarens Kinsi! (VIDEO)

Čak i pored toga što su imali raspoloženog Ajzeu Tomasa koji je bio najbolji pojedinac na meču sa dabl-dablom od 25 poena i 10 asistencija. U Bostonu još Krauder je imao 15, a Smart i Jerebko po 13.

Na drugoj strani, Pol Milsap je imao 17 poena, Bejzmor i Horford su meč zabršili sa po 15, dok je Kajl Korver ubacio 14 poena.

(Izvor: youtube / NBA No.3)

U sledećoj fazi očekuje nas poslastica, repriza prošlogodišnjeg finala konferencije, pošto će Atlanta ići na Klivlend Kavalirse.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter