10
Evroliga

FOTO: STARSPORT

ZAPANJUJUĆE BROJKE I MILIONI: Obelodanjeni budžeti Evroligaša, gde je Zvezda u odnosu na najjače?

Objavljeno: 25.04.16 u 13:18

Gotovo neverovatno zvuče podaci o ruskim timovima koji su objavljeni na godišnji konferenciji u Kremlju.

Na godišnjoj konferenciji u Kremlju objavljeni su budžeti ruskih klubova za ovu sezonu, odnosno, onih koji se takmiče u VTB ligi. I brojke su impozantne, zaista.

Naime, najveći budžet u Evroligi ima CSKA Moskva sa 37 miliona evra godišnje, mada se spominjalo da ta cifra ide i do svih 40 miliona. Drugi po redu ruski tim je Himki sa 22 miliona, dok Lokomotiva ima 14,8 miliona na godišnjem nivou.

PONUDA ILI UCENA? Klubovi će moći u Evrokup, ali FIBA ima novi uslov!

‘Mondo’ prenosi i saznanja novinara Vladimira Stankovića koji je u magazinu ‘Koš’ izneo podatke svih evroligaških klubova, među kojima je i Crvena zvezda.

Klub sa Malog Kalemegdana, za koji je Nebojša Čović istakao da ima pet miliona godišnji budžet, na toj listi se nalazi tek na 21. mestu, a ispod njega su samo Limož, Žalgiris i Zjelona Gora.

BODIROGA OPLEO PO ČOVIĆU: Ne polemišem sa čovekom koji nema zaštićenog svedoka da je radio fizičko

Evo i celog tog spiska, sa dometom tog kluba u zagradi, pa sami procenite koliki je uspeh napravila Crvena zvezda ove sezone.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]CSKA 41 (F4)
Real Madrid 30 (Top 8)
Fenerbahče 30 (F4)
Barselona 28 (Top 8 ili F4)
Anadolu Efes 23 (Top 16)
Himki 22,4 (Top 16)
Olimpija Milano 20 (Prva faza)
Makabi Tel Aviv 14,6 (Prva faza)
Panatinaikos 13 (Top 8)
Lokomotiva 12,5 (Top 8 ili F4)
Bajern Minhen 12 (Prva faza)
Unikaha Malaga 11,5 (Top 16)
Olimpijakos 11 (Top 16)
Kuča Laboral 10,5 (F4)
Darušafaka 10 (Top 16)
Pinar Karšijaka 9 (Prva faza)
Bamberg 9 (Top 16)
Dinamo Sasari 7,5 (Prva faza)
Cedevita 7 (Top 16)
Strazbur 5,7 (Prva faza)
Crvena zvezda 5 (Top 8)
Limož 4,6 (Prva faza)
Žalgiris 4 (Top 16)
Zjelona Gora 3 (Prva faza)[/stextbox]

0
0

10 Komentara

  1. Pa czv je najbogatiji klub na svetu… nije li covic prodao kosovo za zvezdu i fmp, a vucic ga posadio za precednika…. mislim mozda su skabo prosli u prodaji… to bi bilo vrlo razocaravajuce…

    0
    0
    Odgovori
  2. ti si izgleda malo glup, sto nije neobicno za koga navijas… 5 miliona je ukupan budzet zvezde i fmp-a, a 3.5 miliona je samo zvezde.. to je izjavio Covic jos na pocetku sezone.

    0
    0
    Odgovori
  3. Budzet CZFMP iznosi nesto preko 9 000 000 eur…ko ne veruje neka sabere plate igraca koji su u ekipi ali i onih koji su napustali ekipu tokom sezone ali im je isplacen deo dogovorene zarade. Covicu, budi transparentan i pokazi kolike su plate igraca ali i Milogorca na klupi

    0
    0
    Odgovori
    • Hohohoho koji ste vi luzeri…kad neki igrac ode iz kluba,sledeci njegov klub preuzima olatu….dzaba vama 13g Evrolige kad veze nemate sa kosarkom…

      0
      0
      Odgovori
  4. Vlasnik kkczfmpmutanta je pre neki dan izjavio da je budzet njegovog kluba 3,5 m., a danas je vec 5, ALI 5 miliona Drzavnih para ubacenih u PRIVATNI kk, a PLUS JOS 8 miliona evra od sponzora tj. privtnih firmi po nalogu …Znaci, ukupan budzet je 13 miliona iz pdv-ea Srbije !!! .!. XXAAXXAA .!. Na sve TO, neracunajuci BESPLATNO koriscenje ARENE, Pionira, struja i komunalije za Dz. takodje…GDE CE VAM DUSA ??!!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter