2
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

IMAĆE POSEBAN MOTIV: Ispunjenje Simonove želje Zvezdi donosi prsten (VIDEO)

Objavljeno: 25.04.16 u 12:43

Uoči finalne serije ABA j.t.d. lige Marko Simonović je govorio o svojim očekivanjima, ali i kvalitetu rivala, ekipe Mega Leksa.

Za zvaničan sajt regionalnog takmičenja Simonović je pohvalno pričao o protivniku u finalu, ali i svoje ekipe, koja iza sebe ima odličnu sezonu.

– Iza nas je jako dugačka sezona sa dosta utakmica, a polako se približava i finale ABA lige za koje vršimo poslednje pripreme i provere. Donekle smo se oporavili od žestokog ritma. Ima nekih sitnih povreda, ali nosimo se sa time i to je nešto normalno. Mislim da smo iza sebe ostavili dobar rezultat i sada bi bilo jako lepo da sezonu privedemo kraju kako treba – rekao je Simonović.

PONUDA ILI UCENA? Klubovi će moći u Evrokup, ali FIBA ima novi uslov!

Nije želeo da prognozira, ali očekuje izuzetno tešku seriju protiv mladih i borbenih izabranika Dejana Milojevića.

– Imali su više prostora za odmor i pripremu, radi se o sjajnoj ekipi sa dosta mladih igrača i mladim trenerom. Pokazali su tokom sezone da nisu klinci koji tek treba da naprave karijere već se radi o ozbiljnim igračima na koje može da se računa. Moramo u finalnu seriju da uđemo maksimalno ozbiljno. Protivnik će biti rasterećeniji u odnosu na nas, ali nosićemo se sa tim. Nema šale jer oni znaju da kažnjavaju i neće biti nimalo lako – istakao je krilni igrač Zvezde.

BODIROGA OPLEO PO ČOVIĆU: Ne polemišem sa čovekom koji nema zaštićenog svedoka da je radio fizičko

Zvezdin šuter ima i posebnu želju pred ovo finale.

– Još uvek nemam titulu iako dugo igram u ABA ligi tako da se nadam da ću ovog puta biti taličan i da ćemo uzeti šampionski prsten – zaključio je Marko Simonović.

(Izvor: youtube / ABA liga j.t.d.)

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter