0
Evrokup

FOTO

EVROKUP: Micov vodi Galatu ka peharu i Evroligi

Objavljeno: 22.04.16 u 23:32

Strazbur je slavio sa 66:62 u prvoj utakmici finala Evrokupa protiv Galatasaraja, koji je večeras odlično predvodio Vladimir Micov.

Kao što je poznato finale Evrokupa igra se po u dve utakmice gde pobedu odnosi tim koji je ostvario ubedljiviju pobedu, po sistemu ‘više koševa u gostima’. Taj sistem daje veliku šansu Galatasaraju da na svom parketu kroz četiri dana osvoji prestižni pehar i povratak u Evroligu u velikom stilu.

Ekipa iz Istanbula poražena je u Francuskoj od Strazbura sa 66:62, ali će u grotlu dvorane ‘Abdi Ipekči’ veće šanse ipak biti na strani tima Vladimira Micova.

KRAJ KOŠARKAŠKOG RATA? Bodiroga otkrio – FIBA spremila ponudu Evroligi!

Upravo je srpski internacionalac večeras bio najbolji u gostujućem taboru sa 17 poena, od kojih je navijače Galate najviše obradovao poslednji koš samom finišu kojim je razlika smanjena na ‘minus četiri’.

Turci su imali prednost u većem delu susreta, ali je Strazbur na kraju ipak uspeo da preokrene i stekne zalihu pred revanš u Istanbulu.

PEKOVIĆ OBJASNIO: Evo zašto Partizan želi Evrokup i kakve mogu da budu posledice po klub

Najefikasniji u francuskom timu bio je Luis Kembel koji je postigao 16 poena.

Revanš se igra za četiri dana, u sredu od 19 sati, u Istanbulu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter