6
Košarka

FOTO: STARSPORT

SVE PREUZEO NA SEBE: Pekoviću potpredsednik ne treba, za sada…

Objavljeno: 20.04.16 u 17:09

Nikola Peković poručuje da će 24 sati dnevno posvetiti rukovođenju kluba čiji je prvi čovek.

Tokom dana održan je sastanak između predsednika Partizana Nikole Pekovića i Košarkaškog saveza Srbije Dragana Đilasa sa kog je jedina bitna informacija da Partizan još uvek nije suspendovan kao što je juče tokom dana preneto.

U razgovoru sa novinarima posle toga Nikola Peković je bio upitan oko statusa njegovog zamenika, odnosno, hoće li Miroslav Berić nastaviti svoj mandat kao potpredsednik, ili će na njegovo mesto doći najavljeni Miloš Vujanić.

– Sada sam ja tu kao predsednik, tako mesto potpredsednika nije goruće pitanje. Obavio sam neke razgovore sa Vujanićem. Ipak, nema potrebe za tim, za sada. Ja sam tu 24 sata dnevno, raspoložen da završavamo sve poslove koje imamo – rekao je Peković.

ODRŽAN SASTANAK SA ĐILASOM: Peković obradovao Grobare!

Predsednik Partizana dodao je da je veoma zadovoljan aktuelnom sezonom, i da su očekivanja pre sezone nadmašena.

– Sezona je bila teška… Igrali smo finale Kupa, završili Jadransku ligu na petom mestu i što se mene tiče, imali smo odličnu sezonu, pogotovo ako uzmemo u obzir kako smo počeli i kakvo smo stanje zatekli u klubu – istakao je Nikola Peković.

OBRADOVIĆ: Biće to lep turnir bez Srbije, Španije, Grčke…

0
0

6 Komentara

  1. SVE ide „po planu“, za sada, Mega je finalista Aba lige i VEROVATNO i OSVAJAC ISTE, a Misko odlicno „RADI“ POSAO…“Pozadinac“ polako, ali sigurno izbija u PRVI PLAN .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
  2. SVE ide „po planu“, za sada, Mega je finalista Aba lige i VEROVATNO i OSVAJAC ISTE, a Misko odlicno „RADI“ POSAO…

    0
    0
    Odgovori
    • Sve je ostalo isto, ista budala komentariše, kompleksi rastu a soba u kojoj sjedi vjerovatno se nije provjetrila mjesecima i smrdi na jad!!

      0
      0
      Odgovori
    • Au bajka sta se mota po tvojoj glavi,kakve teorije zavere,najgore je sto ti verujes u sve te gluposti,bolje malo stani na loptu dok nisi otisao u totalni aut,veoma si blizu!!!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter