13
Evroliga

FOTO: STARSPORT

ODRŽAN SASTANAK SA ĐILASOM: Peković obradovao Grobare!

Objavljeno: 20.04.16 u 13:52

Da li i sve srpske navijače?

Danas je održan sastanak između predsednika Partizana i Košarkaškog saveza oko gorućeg pitanja vezanog za status nacionalnog tima Srbije, ali i suspenzije crno-belih.

Tako je predsednik crno-belih koji se od nedavno nalazi u Beogradu izneo kratko, ali jasno, ishod sastanka sa prvim čovekom srpske košarke.

– Partizan ima svoje stavove i odluke koje je doneo. Za sada je situacija takva kakva je i ništa još nije definitivno. Ali u svakom slučaju, jedno je sigurno – Partizan nije suspendovan. Ako se nešto dogodi konkretnije po tom pitanju, javnost će biti blagovremeno obaveštena – rekao je Peković.

ČOVIĆ SAMOUVERENO: Partizan sigurno ima mnogo para, pitanje trenera rešeno

Postojala je mogućnost i da KSS ‘okrene leđa’ ABA j.t.d. ligi, ali Peković to nije mogao da potvrdi.

– To je sve i dalje jedno veliko AKO. Ako bi se ta odluka donela mi ćemo videti kako ćemo se postaviti u eventualnoj takvoj situaciji – zaključio je predsednik Partizana.

OBRADOVIĆ: Biće to lep turnir bez Srbije, Španije, Grčke…

0
0

13 Komentara

  1. ja nzm sta je odje sporan partizan i njegovo ucesce u euro kupu..aba liga je u saglasnost klubova potpisala ugovor saevroligom,zato su sve reprezentacije sa ovih prostora izbacene..kol’ko znam niko iz slovenije,bosne,makedonije ne igra euro kup,ako cete tako onda samo mogu srbija ,crna gora i hrvatska da budu izbacene..zato ne pametujete previse da je partizan kriv

    0
    0
    Odgovori
  2. Raduju se samo cigani, koji nikad nisu mogli kao mi grobari a i nikad nece moci kao mi grobari. Neka teraju oni sa Covicevim ukletim parama koje je pokrao narodu na Kosovu i nek dalje pere taj isti novac kroz zvezdu, pardon fmp posto je cz odavno ugasena… al partizan je odavno vecan sto se kosarke tice…

    0
    0
    Odgovori
  3. Pekovicu na utakmici u kraljevu cuo si poruku grobara od grobara iz pic-male ne daj na partizan nikako u fibu nikakako kod bore stankovica masona cigana i radovica i bogosavljeva drzi se evro kupa a vec sledece sezone vraticemo se u ligu sampiona i bicemo oni stari.

    0
    0
    Odgovori
  4. „Suspendovan“..?? TO bi bilo kao da je „Suspendovana“ Srpska kosarka, KKP je SRCE i KRV KK Srbije !!! I NA SUDNJI DAN UZ KK PARTIZAN !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter