5
Evroliga

UZBUDLJIVO U ARENI: Crveno beli spremili spektakularno iznenađenje navijačima! (VIDEO)

Objavljeno: 18.04.16 u 15:49

Košarkaški klub Crvena zvezda rešio je da obraduje navijače.

Naime, na zvaničnom sajtu kluba navedeno je da će na južnoj tribini nivoa 200 beogradske „Kombank arene“ biti postavljeni specijalni štandovi, na kojima će navijači moći od 19.45 da se druže, slikaju, popričaju i dobiju autogram fudbalera Crvene zvezde, rukometne legende i trenera rukometaraša crveno-belih Nenada Peruničića, mnoge poznate javne ličnosti, kao i jedan od najboljih strelaca u istoriji košarkaškog kluba Crvena zvezda, Zlatko Bolić.

CRVENO-BELI NE ŽELE POLUPRAZNU ARENU: Navijači, dođite, karata još ima!

(Youtube/Rudyvgd 1)

EL, PLEJ-OF: Zvezda za nastavak serije, CSKA za fajnal-for (20.45)

0
0

5 Komentara

  1. Grobaru do kurca, KATANACCC IDI PLACI TADICEVA I DACICEVA KURVICE HAHAHAHAHAHA NEKO CE DA GLEDA TOP 8 A NEKO DA GLEDA SINDJELICE!! BUHAAHHA

    0
    0
    Odgovori
    • Pa sta ocekujes….kada ustase pljuju „romi“ i slicno to im je ok….jer verovatno osoba koja azurira ovaj portal je navijac malog beogradskog preseljenog ustaskog kluba! Zato i cenzurise odgovore koji su samo tu zbog ustaskih provokacija!

      0
      0
      Odgovori
  2. STA JE NA SKUPU GANCIJA „UZBUDLJIVO“ ????!!!!!!! POSLE TOG „SKUPA“, MESEC DANA SE „OSETI“ U ARENI, NE MOZE SE IZLUFTIRATIIII…DISMRRRRRRRR

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter