5
Evroliga

FOTO: STARSPORT

RADONJIĆ VERUJE: Pokazali smo da možemo, Gudurić se vraća, ali…

Objavljeno: 17.04.16 u 14:53

Ne jenjava optimizam u redovima Crvene zvezde, i pored dva poraza u prva dva meča protiv CSKA.

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je danas da će njegov tim u trećem meču četvrtfinala Evrolige protiv moskovskog CSKA, u punoj Kombank areni, dati sve od sebe da ponovo ravnopravno parira jednom od favorita za trofej.

CSKA vodi u seriji 2:0, ali je Zvezda u oba meča u Moskvi bila blizu iznenađenja, pa se svi u taboru crveno-belih nadaju četvrtoj utakmici, koja bi se igrala u Pioniru, zbog zauzetosti Arene

– Čeka nas treći meč protiv CSKA, odigrali smo dva duela u Moskvi u tri dana, nakon toga došli u Beograd da se odmorimo i pripremimo za sledeći duel protiv, još jednom ponavljam jednog od favorita za osvajanje titule prvaka Evrope. Imaju puno razloga da razmišljaju da će moći da dođu do tog trofeja. Mi smo u oba meča u Moskvi pokazali da možemo biti konkurentni – izjavio je Radonjić na konferenciji za medije.

On je dodao da će ceo tim sutra uveče, uz pomoć navijača, dati maksimum da ponovi istu igru i napravi izennađenje.

– Gudurić se vraća, pauza nije bila mala, bolest ga je isprečila, pa se ne očekuje da će biti na nivou dosadašnjih partija u Evroligi. Verujemo da ćemo moći da izađemo i odigramo jedan dobar meč, da damo sve od sebe, svoj maksimum i da budemo na kraju zadovoljni – poručio je Radonjić.

Treća utakmica četvrtfinala Evrolige između Crvene zvezde i CSKA igra se sutra od 20.45 sati u Kombank areni.

0
0

5 Komentara

  1. Alo,gancici, jeste li ga izvadili iz mrezu?
    Gradimo spomenik na Autokomandu, koju cemo zovemo Everton plac!!A njegov sut od sada zovemo Everton S35 !!!
    Pozdrav svim gancicima, treba vam vazelina….?

    0
    0
    Odgovori
  2. SLABA ti je „vera“ milogorac, vreme turcizma je PROSLOST, KOJU PONOVO „GLEDATI“ NECEMO….. od „proslosti“ osrednjeg kkcz do sadasnjeg kk mutanta MALA je RAZLIKA-SAMO U VLASNIKU tj. GAZDI, mada, sad kao i onda SLUGE STE REZIMA I UDBE .!. XXAAXXAA .!. ……………………………………………………………………………………………………..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter