1
AdmiralBet ABA Liga

MAIK CIRBES O PONUDAMA: Postoji jedan klub…

Objavljeno: 17.04.16 u 23:04

Nemački centar potpuno je kocentrisan na meč sa CSKA iz Moskve, iako „pljušte“ ponude stranih klubova.

Crvena zvezda se bori za plasman na F-4 Evrolige, a evropski mediji uveliko „raspuštaju“ tim crveno-belih. Tačnije sele Cirbesa, Milera i Jovića u Makabi iz Tel Aviva. O pričama o odlasku iz Crvene zvezde, Maik Cirbes je imao samo jedno da kaže.

– Ne dotiču me te stvari. Profesionalac sam. Igrač Crvene zvezde i ona mi je najbitnija. Imamo previše važnih utakmica da bi sada razmišljao o odlasku – rekao je Cirbes, a preneo Mondo.

CSKA U BEOGRADU: Ne plašimo se 20 hiljada Delija!

Maik Cirbes ne veruje da će jedan od dva kluba nešto drastično promeniti u igri, jer za to nema vremena.

– Ne mislim da može mnogo da se promeni. Ipak su tu u pitanju ‘back to back’ utakmice, jedna za drugom i tu nema mnogo vremena. Pripremićemo se što bolje možemo i uradićemo sve što možemo da budemo potpuno spremni – zaključio je Cirbes.

ZVEZDA NA KORAK DO NBA: Crveno-beli pišu istoriju evropske košarke!

0
0

1 Komentara

  1. ja bi sve klubove i igrače kaznio u vezi odlazaka ili potpia za neki klub dok se sezona nezavrši.to fiba treba i uleb napraviti i to drastično kaznioti ili klub u kojem igraš tuziti i igrača i klubove

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter