1
Evroliga

CSKA U BEOGRADU: Ne plašimo se 20 hiljada Delija!

Objavljeno: 17.04.16 u 21:12

Košarkaši CSKA iz Moskve doleteli su u Beograd gde ih sutra od 20.45 očekuje treći meč protiv Crvene zvezde u okviru četvrtfinala Evrolige.

„Armejci“ vode sa 2:0 u seriji i u Beograd su došli da završe priču. Ipak, potvrdu za to nismo mogli da dobijemo od igrača koji su uz Miloša Teodosića vešto izbegli novinare. Ipak, trener Dimitris Itudis je ispoštovao pripadnike „sedme sile“.

– Crvena zvezda je veoma jak tim koji ima sve, bekove, krila i centre. Takođe, armiju navijača koja će pokušati da ih nosi do pobede. Biće veoma teško, za nas je ova utakmica finale – počeo je priču Itudis.

Trener CSKA iz Moskve je istakao da nije iznenađen dobrom igrom Zvezde u prva dva meča i da se rivali odlično poznaju.

– Da li me je igra Crvene zvezde iznenadila? Ne. Da li vam tako izgledam? Očekivao sam da će biti teško, igra se na parketu. Detalji mogu da odluče pobednika. Znaom se vrlo dobro.

RADONJIĆ VERUJE: Pokazali smo da možemo, Gudurić se vraća, ali…

Ruse ne plaši 20 hiljada Delija u Areni i raduju se takvim mečevima.

– CSKA zna kako da igra u takvim situacijama. Prošle godine smo igrali proti Panatinaikosa za F4, gde je takođe vatrena atmosfera… Ilo protiv Olimpijakosa, u Barseloni ili Madridu. Gusta atmosfera je dobra za košarku – zaključio je Itudis.

IZNENAĐENJE: Zvezda dočekuje CSKA u ‘Pioniru’!

Crvena zvezda i CSKA će koplja ukrstiti u poendeljak od 20.45.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter