0
Evroliga

EL, ČETVRTFINALE: Barselona surovo odgovorila Lokomotivi, jubilej Navara

Objavljeno: 15.04.16 u 20:50

U drugom meču četvrtfinalne serije između Lokomotive i Barselone, katalonski tim je slavio u Rusiji sa ubedljivih 92:66.

Ekipa Barselone prva je koja je uspela da napravi ‘brejk’ u četvrtfinalnim serijama Evrolige. To su učinili na gostovanju u Podmoskovlju ekipi Lokomotive, čime su seriju u potpunosti preneli u Blaugranu.

Drugi meč između ova dva rivala nije bio preterano neizvestan, pošto je katalonski tim u jednom momentu imao i 30 poena prednosti, a konačnih plus 26 dovoljno govore o dominaciji Barse.

Posebno impresivan bio je šut ekipe Ćavija Paskvala (61 posto za tri poena!), a u trojkama je prednjačio Huan Karlos Navaro, koji je na ovom meču 300. put obukao dres Barselone u najjačem evropskom takmičenju.

On je ujedno bio i najefikasniji igrač svog tima, sa 18 postignutih poena i četiri ubačene trojke. Kod domaćina Malkolm Dilejni imao je 19, a Entoni Rendolf 17 postignutih poena.

Serija se sada seli u Barselonu, a treći i četvrti meč igraće se u utorak i četvrtak. Rezultat je 1:1.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter