8
Evroliga

FOTO: STARSPORT

POTVRDA: CSKA bez dvojice, možda i trojice prvotimaca napada Zvezdu

Objavljeno: 11.04.16 u 09:18

Prvi četvrtfinalni duel plej-ofa Evrolige između moskovskog CSKA i Crvene zvezde na programu je u utorak od 19 sati po našem vremenu.

Predsednik ruskog šampiona Andrej Vatutin u izjavi za Večernje novosti otkrio je da Dimitris Itudis neće moći da računa na dvojicu prvotimaca, a i treći je pod znakom pitanja.

ŠOK ZA ZVEZDU: U Moskvi bez jednog od ključnih igrača

– Nama je važno ne samo da pobedimo u utorak, nego da se niko od igrača ne povredi, jer bi nam to napravilo velike probleme. Viktor Hrjapa i Britanac Džoel Frilend, koji je poslednje tri sezone nastupao u Portlandu, sigurno neće igrati u meču protiv Zvezde. Nadamo se da će se oporaviti Korobkov, rekao je Vatutin.

MILERMANIJA SE NASTAVLJA: Kvinsi postao ‘zaštitno lice’ seoske kuće (FOTO)

Prvi čovek „armejaca“ svestan je kakvu podršku Crvena zvezda ima na domaćem terenu.

– U pobedama Zvezde veliki je doprinos i njenih navijača. Atmosfera u „Kombank areni“ je neverovatna. U toj dvorani je postavljen rekord posete u Evroligi. Zbog svega toga moramo da se dobro pripremimo za Beograd, kazao je Vatutin.

JOVIĆ SVESTAN PADA FORME: Teodosić Zvezdaš? Pa šta!

0
0

8 Komentara

    • Ti decko si pravi dokaz kako ste vi grobari mali i glupi 😀 Umesto da ti bude drago sto je Srpski klub u ovom slucaju Crvena Zvezda tu gde jeste u Top 8 . Ti pljujes po njima i sve bi dao da izgube,E to je nas najveci problem sto u Srbiji ima tako malih ljudi kao sto si ti koji ne vide dalje od nosa.

      0
      0
      Odgovori
      • Nije dulo, ovo je budalcina izkompleksirana, koja ne zna sta ce vise od nemoci…Idi, bre, gadjaj jajima upravu f.k. placizan, radi nesto konkretno…

        0
        0
        Odgovori
    • Dečko ti si kompletan idiot, baš me zanima na kom đubrištu te majka ostavila kad je ukapirala koju debilčinu je rodila????

      0
      0
      Odgovori
    • šta tebi ,,glodaru bez kostiju“ nedostaje u životu?ti stvarno imaš neki žešći problem u glavi….idi bre debilu radi nešto u životu

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter