10
Košarka

FOTO: STARSPORT

NIŠTA OD PLEJ OFA: Težak poraz Limoža za gašenje sna o plej ofu

Objavljeno: 09.04.16 u 23:41

Izabranici Duška Vujoševića šanse za plasman u doigravanje sveli na minimum.

Košarkaši Limoža poraženi su od Dižona u okviru 28. kola šampionata Francuske sa 99:80.

Limož je imao prednost većim delom meča, ali je početkom treće četvrtine došlo do naglog pada u igri, te je Dižon u jednom momentu imao i 22 poena prednosti.

ODBOJKA: Večiti derbi pripao crno-belima

Najefikasniji u timu Limoža bio je Mekejleb sa 17 poena, a u protivničkoj ekipi Majls Henson postigao je 22.

Dižon je trenutno na 10. mestu na tabeli sa skorm 14-14, a Nanter i Šalon, ekipe koje se nalaze na 7. i 8. poziciji, imaju skor 17-10, uz po meč manje u odnosu na Limož.

VETERANI PARTIZANA: Ivan Ćurković je jedini pravi izbor!

0
0

10 Komentara

  1. Kada u Francuskoj sa najjacim timom ne mozes da izboris play off onda postaje jasno da magu nedostaju pojedine metode koje je u Srbiji cesto koristio,davljenje igraca,gepekovanje sudija,raznorazne pretnje i ucene!!!Naviklo je to i da krade ali samo u Francuskoj je to kaznjivo zakonom pa onda radi sa manjkom elana jer ne moze sebi da kupi neku slicicu od par desetina hiljada evra!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Ajde sada pakuj kofere pa kuci, i ne zaboravi da svratis na rociste u Palatu Pravde i ponesi 1050000 dinara sa sobom !

    0
    0
    Odgovori
  3. Pa naravno, tamo ne sme da ŠTIPA i ŠAMARA sudije ! Da ih gepekuje ako ne sude po njegovom nalogu i nalogu političara !!! Tamo je NULA ! Kao i svuda gde je radio ! Imao je najveći budžet kada je otišao u Rusiju, a nije ništa uradio. Tek kada su ga isterali iz kluba počeli su da pobeđuju !!! Nabeđeni trener ! Samo zna da pobeđuje kada ima državu i sudije uz sebe !!! NULOOOOOOO

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter