4
Košarka

FOTO: STARSPORT

NESPORTSKI POTEZ: Bivši kapiten Zvezde udario sudiju i poslao ga u bolnicu?!

Objavljeno: 09.04.16 u 22:12

Tadija Dragićević fizički nasrnuo na sudiju tokom meča svoje Budućnosti i Jedinstva iz Bjelog Polja, nakon čega je sudija završio u bolnici.

Nekadašnji kapiten Crvene zvezde dobio je pred kraj prvog poluvremena tehničku grešku, nakon čega je usledio protest i verbalni napad na sudiju Šundića, koji je Dragićevića zbog toga i udaljio sa utakmice.

SERENADA ZA REDARA: Kad navijači zapevaju, obrazi porumene (VIDEO) (FOTO)

Iskusni krilni centar je u tom momentu popustio sa živcima i, prema pisanju portala „košarka.me“, udario sudiju.

Kako prenosi crnogorski portal, Šundić je uspeo da odsudi utakmicu do kraja, ali je ipak, po završetku meča koji je Budućnost dobila 72:60 otišao u bolnicu.

ZVEZDA DEMANTUJE NAVODE: Nemamo problema sa Liverpulom!

Dragićevića nesumnjivo nakon ovoga očekuje drakonska kazna.

(Youtube/Ridjis)

0
0

4 Komentara

  1. Sta su ti stecene „navike“ iz „pedagoskog sistema FABRIKANTA kk..“ !!!..Nista se drugo nije ni moglo ocekivati od igraca kluba kome je najveca legenda Zufer Avdija (posto Moku niko ne racuna, ODREKAO SE FMP-ea ) !!!

    0
    0
    Odgovori
    • U svakom slučaju su mnogo bolje pedagoške mere nego u tvom malom klubu.Kod vas se sopstveni igrači hvataju za gušu,pominje im se uža i šira familija,psuje ih trener ko zadnju šušu a sudije se tuku po svlačionicama,gepekuju,štipaju tokom utakmice ,psuju ih i prete na najstrašniji način.i ti si našo da držiš nekom pridike oko toga.Svi znamo koliki si idiot i nema potrebe da to svakodnevno potvrđuješ više puta.
      Sam Tadija je poznat kao retko korektan košarkaš i momak,koji nije imao mrlje u karijeri i verovatno je taj sudija stvarno preterao kad ga je Dragićević udario.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter