2
Košarka

FOTO: STARSPORT

DULE PROTIV ZAKONA: Vujošević ‘odjavio’ policiju

Objavljeno: 08.04.16 u 10:59

Ne dolazi kada mu se odredi, već kada on poželi…

Bar još neko vreme tužba dve Crvene zvezde će ‘stajati za vratom’ bivšem treneru Partizana, a sada Limoža. Duško Vujošević nije se pojavio u Srbiji, iako je imao rok da se do danas javi policiji na saslušanje povodom tužbe.

Kao što je juče najavio njegov advokat Ilija Dražić, Vujošević se neće pojaviti na ročištu sve dok ima posla u Francuskoj.

– Tražili smo odlaganje ročišta za jun, kada će se Vujošević vratiti u Srbiju, ali sudija to nije prihvatio insistirajući da se privede 8. aprila. Vujošević je usred posla u Francuskoj, ni teoretski ne može da se pojavi. Sve je pomalo neobično, najblaže rečeno. Zahtev za privođenje nije povučen. Ostaje da sačekamo da vidimo da li će se odluka, ipak, sprovesti – rekao je juče za ‘Sport’ Ilija Dražić.

VUJOŠEVIĆ U PROBLEMU: Dobio hitan poziv iz Srbije koji se ne odbija

– Ukoliko se osumnjičeni ne pojavi na ročištu za pomirenje, jedina posledica može da bude zakazivanje glavnog pretresa, a nikako privođenje – objasnio je tom prilikom Dražić.

Vujošević trenutno u Francuskoj priprema tim Limoža za odlučujuće borbe za plej-of tamošnjeg prvenstva. Trenutno je deveti, jedno mesto ‘ispod crte’ sa 14 pobeda i 13 poraza, a u subotu igra meč na gostovanju ekipi Dižona.

0
0

2 Komentara

  1. Zar vas nije sramota ovakvog naslova?! Nisam primetila da je bilo bilo kakvih naslova kad je čović izvrgavao ruglu kompletno pravosuđe, isto tako sumnjam i da ćete objaviti komentar i korigovati naslov…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter