0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

‘ZVEZDOMANIJA’: Ne idu samo stranci, idu i Srbi?

Objavljeno: 07.04.16 u 16:34

Crvena zvezda je apsolutni hit u Evropi kada je o košarci reč, te ne čudi veliko interesovanje klubova za njene igrače.

Samo jedan od naslova u proteklih nekoliko dana bio je „Miler na meti Makabija“. Samo nekoliko dana kasnije „ponos Izraela“ je navodno stao u red i za Maika Cirbesa. Tu po svemu sudeći nije kraj. Kako prenosi Informer ugovor sa crveno-belima neće produžiti ni treći stranac Terens Kinsi, a moguć je i odlazak jednog domaćeg igrača. Reč je o fenomenalnom plejmejkeru Stefanu Joviću.

FOTO-UBOD: Kako su saigrači ‘pocepali’ Jovića posle rođenja sina (FOTO)

Jović je oduševio stručnjake ove sezone. Postao je ozbiljan evroligaški plejmejker i bogati klubovi se interesuju za njega. Ukoliko Zvezda dobije adekvatnu ponudu, nema sumnje da će ga pustiti, kao što je bio slučaj sa Nikolom Kalinićem prošle sezone, kad je Fenerbahče dao milion evra za obeštećenje – istakao je za Informer, izvor blizak Zvezdi.

MAKABI TRAŽI ‘POLA’ ZVEZDE: Treći košarkaš crveno-belih na meti ‘ponosa Izraela’

Takođe, ovaj list navodi da bi Crvena zvezda ovog leta mogla da ostane bez Vladimira Štimca i Marka Simonovića, pošto im ističe ugovor, a pitanje je da li će im klub ponuditi novi.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter