4
Evroliga

FOTO: STARSPORT

NEPRISTOJNA PONUDA: Novi ‘napad’ na Milera, može li ovo da se odbije? (FOTO)

Objavljeno: 07.04.16 u 23:22

Da li je ovo nagoveštaj definitivnog razlaza Kvinsija Milera i Crvene zvezde?

Sudeći po najnovijim informacijama iz košarkaške Evrope, Crvena zvezda će najverovatnije ostati bez ključnog igrača iz ovosezonskih uspeha – Kvinsija Milera.

Zvezdin Amerikanac već nekoliko dana nalazi se na meti Makabija iz Tel Aviva, koji je krenuo u potpunu reorganizaciju i masovnu kupovinu po evropskim timovima

‘BOMBA’, NADAMO SE LAŽNA: Zna se gde ide Kvinsi Miler sledeće sezone (FOTO)

Poznati košarkaški novinar Dejvid Pik otkrio je pre tri dana javnosti da bi Miler mogao da pređe u Makabi, a večeras je potvrdio svoje navode, čak otkrivajući i sumu koja je u igri u ovom transferu.

Naime, Pik je objavio da je Makabi osigurao dovođenje Kvinsija Milera i to na dve godine za impresivnih 2,1 miliona evra. Takođe je istakao da Miler neće ići u NBA kao što se u nekom razvoju situacije očekivalo.

MAKABI TRAŽI ‘POLA’ ZVEZDE: Treći košarkaš crveno-belih na meti ‘ponosa Izraela’

Podsetimo, ‘najslađi’ deo sezone za Milera i Zvezdu tek predstoji jer ih očekuje četvrtfinale Evrolige protiv CSKA iz Moskve, kao i finale regionalne košatkaške lige.

‘ZVEZDOMANIJA’: Ne idu samo stranci, idu i Srbi?

0
0

4 Komentara

  1. Sto bi isao u Makabi za 2 miliona kad u Crvenoj sada ima 1 100 000 a Coki i premijer su obezbedili jos veci budzet za narednu sezonu tako da moze da mu se poveca plata na 1 600 000-1 700 000 i nema potrebe da se ponovo seli kada mu se u Beograd svidja sve, kako je nedavno izjavio

    0
    0
    Odgovori
    • Njemu bi u Zvezdi bila tolika plata,kao što ti lupaš nebuloze ali za tri godine ugovora.Dovešćemo mi i boljeg igrača od Milera,tako da se ti ne sekiraš glodarčiću.Ostaje ti da nas pratiš putem TV aparata i navijaš za 15 klubova i patiš…uzgred,vas će deremo u svakom takmičenju koje budete igrali.

      0
      0
      Odgovori
  2. Nerealno je bilo i ocekivati da ovakav igrac ostane vise od jedne sezone u nasem klubu.Ima platezno mnogo mocnijih klubova i logicno je da idu gde ce vise zaraditi.Zato svi Ameri i potpisuju na jednu sezonu u nasim klubovima.
    Sta da se radi,sledi nam novo renoviranje tima i trazenje pravih stranaca.Pored Milera ce otici i Cirbes,Kinsi,Jovic,Simonovic,Stimac,fakticki pola tima a mozda se dozvoli i mladim Tejicu i Rebicu da potraze novu sredinu,eventualno i Micic.
    Ostace kapiteni Mitrovic i Lazic,Dangubic,Guduric,Simanic,vratice se Aranitovic,nadam se da ce i Radanova prikljuciti..Ne bi bilo lose dovesti Zagorca i Luvavua ali ovaj drugi ce u NBA na draftu a cak bi i Ivanovic bio dobro resenje.Iz inostranstva dovesti 4 dobra i kvalitetna igraca na poziciji 1,2,4 i 5 a pominje se i centar Golubovic.Sve u svemu,ne sumnjam da ce ovog puta pogoditi iz prve,oni koji su zaduzeni za to a nama ostaje da pratimo i bodrimo ponos Srbije u novoj EL sa 16 klubova u dvokruznom sistemu takmicenja.

    0
    0
    Odgovori
    • Sta ce nam taj golubovic, licno ga znam grobar do srzi, ne bih mogao da ga gledam u mojoj zvezdi, Budale su ako ga dovedu, covek mrzi zvezdu!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter