0
Košarka

FOTO: STARSPORT

NAVIKAO JE NA PAŽNJU: Vujoševićeva najčudnija konferencija do sada (FOTO)

Objavljeno: 31.03.16 u 19:55

Bivši trener Partizana, a sada Limoža, pred novu prvenstvenu utakmicu održao je najčudniju konferenciju za medije u svojoj karijeri.

Dosta turbulentnih meseci je za Duškom Vujoševićem od kako je prešao u Francusku i seo na klupu Limoža. Dugo je trenirao tim bez prava da vodi ekipu na prvenstvenim utakmicama, jer nije imao dozvolu tamošnjeg saveza.

Za to vreme je dobro išlo u Evrokupu, ali ne i u domaćim takmičenjima, da bi se sada došlo u situaciju da se Limož žestoko bori za plasman među prvih osam mesta koje vode u plej-of.

Sada su nova dešavanja u Francuskoj indirektno uticala na Vujoševića pošto je na snazi štrajk tamošnjih novinara, zbog čega je na konferenciju za medije Limoža pred meč sa Antiba ‘ajkulama’ došao samo jedan novinar.

Do sada neviđeno, ali istinito. Francuski novinar je dobio priliku za intervju ‘jedan na jedan’ sa Vujoševićem, i bio mu na raspolaganju za odgovor na bilo koje pitanje.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter