8
Košarka

FOTO: STARSPORT

DŽIKIĆ ODLUČUJE: Partizan se pojačava za KLS?

Objavljeno: 31.03.16 u 12:05

Do početka završnice košarkaškog prvenstva Srbije ostalo je više od mesec dana, ali Partizan se već priprema punom parom za taj izazov.

U ondosu na tim koji je završio ABA ligu novo (staro) lice u ekipi je Novica Veličković, a da li će biti novih pojačanja u izjavi za Sport klub pričao je predsednik kluba Nikola Peković.

– Vršimo neke razgovore sa određenim igračima, videćemo. Potpuno poverenje imamo u trenera Džikića. Kroz razgovor sa njim ćemo da vidimo koga da dovedemo ako ima potrebe za tim, kazao je između ostlog prvi čovek crno-belih.

Klub iz Humske ima pravo da dovede još jednog košarkaša odnosno ostala mu je jedna licenca, ali ono što je ograničavajući faktor je da taj košarkaš ne može da bude stranac pošto crno-beli već imaju četiri igrača koji nemaju srpski pasoš (Murić, Vilson, Vilijams i Džons).

Ono što je dobro za Partizan je da je jedan stranac u međuvremenu dobio srpski pasoš.

0
0

8 Komentara

    • ej panterčiću pitaj bivše navijače KK Crvena Zvezda kako su se osećali kad su se ugasili i kako im je sad kao renta-navijači na zahtev…hteli to ili ne taj kompleks će vas pratiti sve dok…ma kome ja to objašnjavam.

      0
      0
      Odgovori
  1. Para su iz nba minesote jer placa pekovic svojim novcem a ne kao ovaj mutant narodnim parama Vravac je dobio drzavljanstvo za informaciju gore trece kikiriki ne kikiriki karamo fmp sa polovnim ifracima

    0
    0
    Odgovori
  2. E sada vatikanci , objasnite navijačima i sportskoj javnosti , oklen pare !! DALI NAVIJAČI , BIVŠI IGRAČI , ILI DRŽAVA ????

    0
    0
    Odgovori
  3. Najverovatnije dovodite Majstorovića… Ne toliko zbog pojačanja, koliko zbog toga da oslabe Metalac u borbi za treće mesto…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter