0
Košarka

FOTO: nba.com

‘DRIM TIM’: Kakva bi to četvorka bila?

Objavljeno: 24.03.16 u 19:37

U medijima „preko bare“ se spekuliše o pravljenju drim tima u malom, a evo i kako.

Amerika, a i Srbija, dobro pamte draft održan 2003. godine. Te sezone Darko Miličić je kao drugi pik na draftu izabran od Detorit Pistonsa, a u vrhu liste su još bili Lebron Džejms, Dvejn Vejd i Karmelo Entoni.

Dok se Novosađanin penzionisao, ostala trojica žare i pale najjačom ligom sveta. Vodeći igrači su svojih timova, ali uskoro ne bi trebalo da začudi da ih sve vidimo u istom klubu. Čak i Krisa Pola zajedno sa njima. Evo šta je „Kralj“ istakao povodom tih natpisa.

– Nadam se da ću da kraja karijere imati priliku da igram sa njima. Bar jednu ili dve sezone. Zamislite, Melo, Dvejn, Pol i ja. To bi bilo fantastično. Odmah bi pristao na smanjenje plate – rekao je Lebron Džejms.

Sa prvom zvezdom Klivlenda slaožio se Karmelo Entoni, mada on „fantastičnu četvorku“ na okupu ne vidi u skorije vreme.

– Svi imamo želje i fantazije, ali je to jako daleko. Svako od nas bi morao da prihvati smanjenje plate, ja bih pristao na to. Ko zna možda se i dogodi za par godina – rekao je Melo.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter