2
Košarka

HRVATI IMAJU NOVOG SELEKTORA: Rađa besni: ‘Spahija se po*enjao po nama!’

Objavljeno: 23.03.16 u 16:49

Uz dosta previranja, novi selektor košarkaške reprezentacije Hrvatske je po treći put Aleksandar Petrović.

– Velika je čast ponovo biti selektor Hrvatske. U ovom trenutku neće biti smene generacije, ali će biti nekoliko promena. Potrebno nam je da budemo homogeni do kvalifikacionog turnira u Torinu – rekao je Petrović na današnjoj promociji.

Petrović ističe da veruje da ekipa može da prebrodi kvalifikacije i plasira se na Olimpijske igre u Riju.

– Mislim da je put do Rija najlakši preko Torina. Mnogo teže bi bilo protiv Srbije u Beogradu, verujem da možemo da dođemo do cilja koji sanjamo – naveo je Petrović, koji obavlja ulogu i predsednika Cibone.

Petrović je predvodio reprezentaciju Hrvatske do poslednje medalje na velikim takmičenjima, kada je 1995. godine u Atini osvojio bronzu, a hrvatski nacionalni tim napustio postolje prilikom dodele zlatnih medalja selekciji Jugoslavije.

Predsednik Stručnog saveta KS Hrvatske Dino Rađa burno je reagovao zbog odnosa Nevena Spahije prema tom telu.

– Još pre dva meseca znalo se da Perasović neće moći da bude selektor. Zvali smo i Spahiju, ali on se pok..ao po nama. Najlakše je biti general posle bitke – izjavio je Rađa, a prenosi hrvatski ‘Index’.

0
0

2 Komentara

  1. Grobar do koske na vestima o njegovoj repki? Koji su to kompleksi kad ga ima na svakoj vesti o Srpskom klubu Crvenoj Zvezdi a ovde ga nema xaxaaxa .!.grobar do koske mit ili čudo pre bih rekao bolesnik kompleksas.!. Xaxaxa

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter