13
Košarka

FOTO: STARSPORT

SKLAPAJU SE KOCKICE: Partizan rešio problem sa centrom za KLS (VIDEO)

Objavljeno: 21.03.16 u 10:50

Posle jednonedeljnog odmora koji je igračima dao trener Aleksandar Džikić košarkaši Partizana nastavili su danas sa treninzima.

Kako verovatno do maja neće imati takmičarskih utakmica crno-beli će uz treninge formu pokušati da održe i kroz kontrolne utakmice, a za sada je poznato da će odigrati jednu protiv Mega Leksa u Kraljevu i jednu protiv Zadra u Beogradu, ali ona će biti zatvorenog tipa.

Dobra vest za navijače kluba iz Humske je da je u međuvremenu Adin Vrabac dobio srpski pasoš odnosno reprezentativac Bosne i Hercegovine više neće biti vođen kao stranac što ujedno znači da će Partizan za Košarkašku ligu Srbije moći da registruje sva tri Amerikanca (Vilsona, Džonsa i Vilijamsa) i Edu Murića.

Podsećamo da je postojala priča da je Darel Vilijams doveden samo za ABA ligu, ali kako se on našao na jutrošnjem treningu to bi trebalo da znači da će Džikić da računa na njega i u domaćem prvenstvu odnosno da je Amerikanac zadovoljio u prethodnom periodu.

Podsećamo da prema pravilima Košarkaškog saveza Srbije u domaćim takmičenjima za naše klubove mogu da budu registrovana samo četiri igrača koja nemaju srpski pasoš.

0
0

13 Komentara

  1. Molim vas da objavite vest, stalno pratim hotsport i komentare i ne mogu da verujem da svaki komentar pocinje sa grobarom do koske i onda 100 ciganskih komentara na taj njegov, znaci covek ih popali kao ovce i verovatno ode da pije kafu dok se oni podrzavaju medjusobnokakav kralj!

    0
    0
    Odgovori
  2. Seoski tim iz prigradskog naselja sa laznim imenom i uz podrsku knjaza Viseslava moze malo jos da se baskari , ali uskoro ce mo vas i definitivno razneti u paramparcad! Samo polako, sledi vam narednih 10 godina mracnog doba seljacine.
    Partizan je Svet, Partizan je Evropa. Zavrsicemo sa tim seoskim i lazljivim svetom, brzo, uskoro!

    0
    0
    Odgovori
    • A kad ja procitam komentare ovih simpanzi(glodara),zeludac mi se izvrce naopako.Koliko treba biti bolestan i malouman covek,da bi lajkovao komentar ovom GdK,koji je psihicki bolesnik.

      0
      0
      Odgovori
  3. koja zavist sta vama bre pripada?!lagano prvi?u kom svetu zivite nema vise gepekovanja drzavnih para i ostaloga nema borisa da sa vama peva u transu…nista prodali grb cepteru?!onaj skakavac na drsu umesto grba sta je to bilo?partizan ikogea to nije bila fuzija?!al najbolje veciti sampion zauvek hahaha

    0
    0
    Odgovori
  4. Eeeeh, da nam je ova ekipa od starta ABE, lagano PRVI, ali ORGANi su tacno dozirali sponzore uz „pomoc unutrasnjih faktora..“ !!! Vratice se Svetinja na prirodno mesto koje nam po Legendama,Svetom GRBU (koji NIKADA nismo prodali, k’o neki“) navijacima, trofejima, Imenu i Prezimenu i pripada, a to je VECITI SAMPIONI SRBIJE i SLAVNI NIZ NEKA VECNO TRAJE, PONOVO, ZAUVEK !!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter