2
AdmiralBet ABA Liga

ZA NEVERICU: Zvezdu u Zagrebu dočekalo veoma neprijatno iznenađenje!

Objavljeno: 20.03.16 u 12:10

Ostaje da se vidi da li će se crveno-beli oglasiti.

Nakon dolaska u Zagreb, delegaciju Crvene zvezde pred skupštinu ABA lige dočekala je veoma neprijatna vest. Naime, prema odluci komesara za suđenje Aleša Kamnikara, pravdu u drugom polufinalnom duelu deliće sudijska trojka Sašo Petek, Saša Pukl i Damir Javor, čije je izuzeće Crvena zvezda tražila nakon meča tokom prvog dela sezone i poraza od Cedevite u Zagrebu.

Takođe, izbor Javora za ove mečeve je neregularan i kada se pogledaju ocene sudija, prema kojima on zauzima tek na 15. mestu po ocenama sudija u ABA ligi.

Prvi meč polufinala Crvena zvezda je dobila nakon produžetka 97:88, i potrebna joj je još jedna pobeda kako bi se pridružila ekipi Mega Leksa u finalu regionalne lige.

Susret je zakazan za utorak 22. marta, sa početkom od 20 časova.

0
0

2 Komentara

  1. KAo fan najveceg srpskog kluba, naravno-Partizana, mogu da pozelim Zvezdi da ih razvali , ali bas da ih razvali kao beba zvecku! Pa da im kazemo sta je srpska kosarka! I da ne zavisimo od njihove pisljive JAdranke, hbn. Srbija ima kapacitet za odlicnu ligu na nacionalnom nivou a ostali neka se zhb sa nama inace ce igrati svoje zonski nivo lige! E, tako, nikako drugacije.
    Napred Zzvezdo, pa nismo ih mi tek tako poderali kao divlji krmci! Valjda zbog toga da vam pokazemo kako to treba da uradite!!!
    Za sRBIJU!

    0
    0
    Odgovori
  2. Pa to je i ocekivano . To im je jedina sansa da preko Javora opet pokusaju nesto jer drugacije tesko da mogu do pobede.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter