1
Evroliga

FOTO: STARSPORT

ZVEZDINU UZDANICU NI POVREDA NE ZAUSTAVLJA: Ma to su samo rebra, ništa ozbiljno…

Objavljeno: 12.03.16 u 10:34

Uz ovakav stav i požrtvovanost, i ne treba da čude rezultati crveno-belih u Evroligi.

Tarens Kinzi u jednom trenutku preplašio je navijače Crvene zvezde, nakon što je ostao da leži na parketu. Ipak, uverava da je sve kako treba:

– U redu sam, u pitanju je povreda rebra. Pokušao sam da sačuvam svog igrača, on me je udario, ali zaista nije ništa ozbiljno.

Pre nego što se vratio na teren, lekari su mu skinuli zavoje:

– Previše su me stezali, nisam mogao da dišem, pa sam morao da ih skinem. Jednostavno, na terenu su bili potrebni svi, a meni je išlo dobro i ništa nije moglo da me spreči da se vratim na parket.

Pobeda je Zvezdu približila na korak do trećeg mesta, što bi verovatno značilo i izbegavanje duela sa CSKA u četvrtfinalu. Ipak, Kinzi kaže da je u suštini svejedno sa kim će Zvezda igrati:

– Nije nam bitno sa kim igramo! U Top 8 fazi Evrolige su sve ozbiljni protivnici, a mi hoćemo da izborimo plasman i da pokažemo da pripadamo eliti. Ali, sada nam je samo duel sa Cedevitom u mislima. Znamo koliko su dobri, oni su evroligaški tim i moramo da slavimo u toj utakmici.

Meč protiv Panatinaikosa Zvezda je igrala u „Areni„, iako mnogi smatraju da je „Pionir“ bolji izbor. Kinzi se ne slaže:

– Razlika nije velika, ali mi je atmosfera u ovoj dvorani omiljena, zaista volim da igram ovde. Ima više prostora za „disanje“, ambijent je sjajan i uživam na parketu, rekao je Tarens Kinzi za kraj.

0
0

1 Komentara

  1. A Braduljica ne veruje jer je rekao da je dosao da se osveti i jos ga Miler par puta zakucao za parket,tako ti je to kad se k*rcis bez pokrica 🙂 J*bi ne vadi!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter