2
Evroliga

FOTO: STARSPORT

KVINSI MILER: Idemo meč po meč, ne gledam previše unapred

Objavljeno: 12.03.16 u 21:08

Jedan od najboljih pojedinaca u pobedi Crvene zvezde nad Panatinaikosom, Kvinsi Miler. otkrio je da je zadovoljan kako su on i njegovi saigrači odigrali ovu utakmicu.

Zvezda je pred prepunom Arenom savladala grčku ekipu sa 69:67 koju sa klupe predvodi Aleksandar Đorđević, a Miler se posebno istako u samoj završnici kada je bio precizan sa linije za slobodna bacanja:

– Bio sam u potpunosti fokusiran, nisam hteo da dozvolim da mi neka greška oduzme sve ono što sam dobro uradio pre toga – počinje priču Miler.

Zvezda nije dobro igrala u prvom delu meča, ali je u nastavku pokazala pravo lice, a Kvinsi Miler je otrkio šta je bio ključni momenat u njegovom odnosu prema igri, odnosno trenutak kada je uzeo loptu i „viknuo“ na nju.

– Tako ponekad pripremam sebe, pričam sa loptom kao sa devojkom – sa širokim osmehom kaže Amerikanac i dodaje da uvek želi da pogodi što više šuteva i pomogne timu.

Zatim se Miler osvrnuo na igru u trećoj četvtini:

– Igrali smo odlično u pretposlednjoj četvrtini. Bili smo sjajni na obe strane terena i bila je to zaista jedna kompletna četvrtina sa naše strane.

Pobedom nad Panatinaikosom Zvezda je bliža TOP 8, ali Miler još ne želi da priča o tome:

– Uvek govorim da idemo meč po meč i zaista ne bih da gledam previše unapred. Sada nam je u glavi samo Cedevita i želimo da pobedimo u tom meču.

Na kraju je pohvalio navijače:

– Naša publika je luda, najbolji su na svetu i to je nešto što ponavljam posle svake utakmice – zaključio je harizmatični Miler.

 

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter