8
Evroliga

VODE SE PREGOVORI: Crno-beli razgovoraju sa Bertomeuom, Španac dobio poklon (FOTO)

Objavljeno: 11.03.16 u 16:24

Prvi čovek evrolige nakon jučerašnje posete Zagrebu danas boravi u beogradu gde će razgovarati sa čelnicima Partizana i Crvene zvezde.

Sastanak sa upravom kluba iz Humske već su počeli o čemu je KK Partizan javnost obavestio putem društvenih mreža. Španac je od svog domaćina dobio na poklon dres simbolično sa brojem 10 jer crno-beli smatraju da je njihov klub jedan od 10 klubova koji su dali najveći doprinos za izgradnju sadašnje Evrolige.

O čemu su razgovarali sa Bertomeuom čelnici kluba će verovatno vrlo brzo obavestiti sportsku javnost, a pretpostavlja se da je glavna tema „specijalna pozivnica“ za Evrokup.

Nakon ovog sastanka Španac će se sresti i sa čelnim ljudima Crvene zvezde, a za 19 sati zakazana je konferencija za medije u Kombank Areni kada će Bertomeu obelodaniti o čemu se pričalo.

Podsećamo da se već neko vreme priča da će osvajač ABA lige igrati u Evroligi, ali postoji i jedna „specijalna pozivnica“ za ovo takmičenje.

0
0

8 Komentara

    • Nemam pojma ko je bio laf ali sigrno nema veze samnom,kao sto nema ni onaj NOLAN SMIT,sto vas prska za sve pare.Manje kenjaj,kao i ostali tvoji istomisljenici i ne trazi samo teorije zavere.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter