1
Košarka

PARTIZAN DOBIJA NOVOG TRENERA: Mnogi su ga porediili sa Vujoševićem, znate li zašto? (VIDEO)

Objavljeno: 09.03.16 u 14:44

Promenom na mestu trenera tokom sezone kada je Petra Božića zamenio Aleksandar Džikić došlo je i do potpunog preokreta u rezultatima crno-belih.

Džikićev stručni štab mogao bi da bude dodatno ojačan tokom leta jer klub već neko vreme pregovara sa bivšim trenerom Sutjeske Dušanom Dubljevićem koji bi mogao da se uključi u rad sa igračima Partizana.

Dubljević je sa Sutjeskom osvojio Kup Crne Gore i uspeo je da sa Nikšićanima beleži solidne rezultate u ABA ligi iako im mnogi nisu davali prevelike šanse da opstanu u ovom takmičenju. Na kraju su za jednu loptu ispali, ali ne pod Dubljevićevom palicom već ih je u poslednjih nekoliko kola umesto njega vodio bivši trener Budućnosti Igor Jovović.

Pored stručnih kvaliteta Dubljević je ovdašnjoj javnosti ostao upamćen po temperamentnim tajm-autima kada se ne libi da na zanimljive načine podigne atmosferu u svom timu.


(Izvor: Youtube/mncuriosity)


(Izvor: Youtube/John Wire)

Pročitajte i zbog čega je Petar Božić morao da napusti klupu i kolika je uloga bila igrača u njegovom odlasku.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter