0
Košarka

FOTO: STARSPORT

NIJE KAO U EVROLIGI: Fenerbahče poražen i pored raspucanog Bogdanovića (VIDEO)

Objavljeno: 07.03.16 u 21:53

Košarkaši Fenerbahčea doživeli su peti poraz u turskom prvenstvu, ovog puta od Banvita rezultatom 76:75.

Zanimljivo, ovo je čak peta uzastopna pobeda Banvita nad Fenerbahčeom na svom parketu, po čemu su jedinstveni tim u Turskoj u sezoni kada tim Željka Obradovića melje sve redom.

Međutim, primetan je i pad u formi kluba iz Istanbula, a to je nekako došlo zajedno sa padom u igri Jana Veselog. Sa druge strane, Bogdan Bogdanović još jednom je potvrdio svoju dobro formu, i posle Crvene zvezde, zatrpao je koš i Banvita.

Srpski reprezentativac i bivši igrač Partizana bio je najefikasniji sa 22 poena, dok je Dikson postigao 12, a Veseli 10 poena. U pobedničkom taboru najefikasniji je bio Ej Džej Sloter sa 19 ubačenih poena.

Fenerbahče je u prvoj četvrtini postigao čak 31 poen i već tada stekao dvocifrenu prednost, ali se domaći tim volšebno vratio i tokom meča uspeo da istopi zaostatak.

Ušlo se u neizvesnu završnicu, a minimalna prednost bila je na strani Banvita, koja je u neizvesnoj završnici uspela da se odbrani i slavi pobedu od pola koša razlike:

(Izvor: youtube / PabloTe Garcia)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter