0
AdmiralBet ABA Liga

ABA JTD: Bivši Partizanovac tragičar Sutjeske, Nikšićani ispali uz Tajfun (VIDEO)

Objavljeno: 07.03.16 u 20:06

Odigrana je većina utakmica 26. kola ABA JTD lige nakon kojih su otklonjene sve nedoumice.

Crvena zvezda je pobedom protiv Krke osigurala drugu poziciju i prednost domaćeg parketa u duelu sa Cedevitom, dok će se u drugom polufinalu sastati Budućnost i Mega Leks što se znalo i ranije.

Ono što se nije znalo je ko će uz Tajfun ispasti iz lige odnosno neće imati mogućnost da igra i naredne sezone u regionalnom takmičenju.

Utakmica koja je odlučila o tome je igrana u Zadru gde je Sutjeska posle dosta preokreta poražena od domaćina sa 85:83, a priliku za pobedu Nikšićana najpre je ispustio Vranješ, da bi Đoko Šalić u poslednjoj sekundi promašio zicer sa produžetak.


(Izvor: Youtube/MontenegrOnline Sportski kutak)

Mega Leks je u utakmici bez rezultatskogh značaja, ispostaviće se kasnije, savladao ekipu Metalca, dok je Igokea trijumfovala u Sloveniji protiv prvaka ove države Tajfuna.

U Ljubljani u duelu Olimpije i Partizana igralo se čak 60 minuta odnosno Olimpija je pobedila sa 118:115 tek posle četiri produžetka, a Partizanu je malo bilo 41 poena Džamara Vilsona i 32 Kevina Džonsa.

[stextbox id=“hotsport_text_box“]
ABA JTD, 26. kolo

Rezultati:

Mega Leks – Metalac 77:64
Olimpija – Partizan 118:115 posle četiri produžetka
Tajfun – Igokea 76:81
Zadar – Sutjeska 85:83
Crvena zvezda – Krka 77:67

21.00 Budućnost – Cibona

Odigrano u nedelju:
Cedevita – MZT 89:64

[/stextbox]

Standings provided by Sofascore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter