6
Košarka

FOTO: STARSPORT

TRKA SA VREMENOM: Da li će Zvezda ponovo morati da menja lokaciju?

Objavljeno: 06.03.16 u 17:34

Nepredviđene okolnosti mogle bi da dovedu u pitanje mesto odigravanja utakmice između Crvene zvezde i Krke.

Naime, meč 26. kola ABA lige između dva navedena kluba zakazan je za ponedeljak od 18 sati i trebalo bi da bude odigran u dvorani Aleksandar Nikolić.

Međutim, Dejvis kup meč između Srbije i Kazahstana neplanirano se prilično odužio odnosno još uvek nije završen duel između Novala Đokovića i Mihaila Kukuškina tj. posle više od četiri sata igre rezultat je 2:2.

Ukoliko Novak reši pet set u svoju korist uslediće peti meč u kom će Viktor Troicki pokušati da donese pobedu našim teniserima. Ako i taj meč ode u četiri ili pet setova sve bi moglo poprilično da se oduži pa će ostati vrlo malo vremena ljudima zaduženim za uklanjanje podloge i dela tribina kako bi se sve vratilo u stanje koje je potrebno za održavanje košarkaške utakmice.

Podsećamo da je upravo zbog Dejvis kup meča između Srbie i Kazahstana KK Crvena zvezda morao da odigra evroligaški meč protiv Anadolu Efesa u Vršcu.

0
0

6 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter