4
Košarka

‘BOMBA’: Gurović i Srbija dobijaju veliko pojačanje iz šampiona Evrope?

Objavljeno: 05.03.16 u 12:50

Košarkaška reprezentacija Srbije do 18 godina mogla bi da dobije veliko pojačanje.

Reč je o mladom košarkašu Real Madrida Dinu Radončiću. On je ove sezone dobijao šansu kod trenera Pabla Lasa i proglašen je za jednog od najperspektivnijih igrača na svetu. Selektor reprezentacije Srbije Milan Gurović ga je pozvao u tima, a on će u narednih nekoliko dana odliučiti da li će se odazvati pozivu.

Naš tim ovog meseca igra na turnru „Albert Švajcer“ u Manhajmu, a pored Radončića na spisku igrača se našlo još nekoliko imena koja igraju u inostranstvu. Radončiću su roditelji iz Crne Gore i Srbije, tačnije otac mu je igrao rukomet za „sokolove“, dok mu je majka rodom iz Zrenjanina. Zbog nje i razmišlja da obuče dres Srbije.

Evo svih igrača koji su se našli na spisku Milana Gurovića:

Boriša Simanić, Aleksa Radanov, Matija Radović (Crvena zvezda), Miloš Glišić, Srećko Glišić (Partizan), Novak Musić (Mega Leks), Simeon Jović (Vojvodina), Dušan Belsac (Vizura Šark), Marko Rajanović (Proleter), Luka Vasić (Pirot), Luka Gašić (Mladost Zemun), Luka Mihajlović (Polet Ratina), Nemanja Nikolić (Igokea), Nemanja Dinčić (Aseko Basket), Danilo Petrović (Virtus Bolonja), Bojan Nešić (Saragosa), Andrija Marjanović (Barselona), Dino Radončić (Real Madrid).

0
0

4 Komentara

  1. Mali ako se osjecas Srbinom izaberi Srbiju,ako se osjecas Crnogorcem izaberi Crnu Goru izaberi drzvu za koju ces srcem igrat ostalo je nebitno! I ako izaberes Srbiju sve najbolje ti zelim za razliku od onog izdajnika sto pjeva „JA SAM SPANAC“!

    0
    0
    Odgovori
    • Tog Mirotica su veliki strucnjaci iz saveza malte ne oterali. Hteo momak nekad da igra za nas, ali smo rekli da takvih imamo na pretek .

      0
      0
      Odgovori
      • Istina, ali i Matića (u fudbalu) su tako terali i šikanirali razni treneri, pa se on izborio i sad je naš najbolji igrač. Doduše, on nije imao mnogo izbora za reprezentaciju, a Mirotić je imao da bira između dva šampiona – Španije u kojoj je živeo i Srbije za koju je hteo da igra, i jake Crne Gore odakle i jeste poreklom. Za njega je to bio težak izbor, verovatno i za svakog od nas, a najlakše je o tome pričati ovako kad niso u toj situaciji.

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter