0
Košarka

SREĆAN U ČIKAGU: Pau Gasol želi da ostane u Bulsima i naredne sezone

Objavljeno: 04.03.16 u 13:15

Košarkaš Čikaga Pau Gasol potvrdio je u razgovoru za ‘Marku’ da su Bulsi i dalje njegova prva opcija za nastavak karijere.

Reprezentativac Španije i MVP prethodnog Evropskog prvenstva postaće slobodan igrač na kraju sezone. Ipak, sjajni centar odlučio je da ispita situaciju na tržištu, pre nego što potpiše novi ugovor sa višestrukim NBA šampionom.

– Vrata Čikaga su otvorena za mene. Razmotriću sve opcije koje ima slobodan agent, ali Bulsi će uvek biti moj prvi izbor. Ne znam koliko će se oni potruditi da me zadrže. Znam samo da sam se odrekao mnogo boljih uslova da bih bio u timu koji se bori za šampionski prsten – rekao je Gasol za ‘Marka.com’.

Gasol (35) igra jednu od kvalitetnijih sezona u poslednjih nekoliko godina. Prosečno beleži 16,9 poena, 10,9 uhvaćenih lopti i 3,8 asistencija na 57 odigranih mečeva. Jedan je od najkonstantnijih igrača Čikaga, i njihova velika uzdanica pred start plej ofa u Istočnoj konferenciji.

Pripremio: Miloš Ristanović

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter