0
Košarka

NBA: Mirotić još uvek na listi povređenih igrača

Objavljeno: 03.03.16 u 14:14
Trener Čikago Bulsa Fred Hojberg izjavio je da krilni centar Nikola Mirotić nije u potpunosti fizički spreman, i da neće biti u pogonu još minimum nedelju dana.
 

Reprezentativac Španije podvrgnut je operaciji slepog creva i odsutan je sa parketa nešto više od mesec dana. Komplikacije su nastale usled pojavljivanja hematoma, pa je oprovak duži od predviđenog.

Mirotić ove sezone igra solidno, i sa učinkom od 10,6 poena i 5,9 skokova imao je značajnu ulogu u uspesima Bulsa. U nešto slabijoj formu nalazio se neposredno pred odlazak pod ‘nož’, pa je to uticalo na njegovu minutažu na terenu.
 
– On radi pojedine vežbe, ali još uvek ne znamo tačan datum povratka. Mirotić će ponovo zaigrati u jednom trenutku ovog meseca. Međutim, nije najbolje igrao pre operacije, pa će Bobi Portis dobiti više minuta na parketu, preneo je ‘Rotor’ izjavu Hojberga.
 
 
Pripremio: Miloš Ristanović
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter