3
Evroliga

FOTO: NBA

SVE VEĆI BROJ: Još jedan Partizanovac u NBA

Objavljeno: 02.03.16 u 21:21

Miljenik navijača Partizana mogao je tokom ove sezone da se preseli u NBA, ali njegov odlazak „preko bare“ odložen je za leto.

Naime, kako je izvršni direktor Fenerbahčea klub je imao ponudu za Jana Veselog od strane jednog neimenovanog kluba iz Amerike, ali je ona odbijena iako je za Čeha bio pripremljen bogat ugovor po kom bi imao godišnja primanja između sedam i osam miliona evra.

S obzirom da Veselom po isteku ove sezone ističe i ugovor sa klubom iz Istanbula neće biti prekreka za njegov povratak u najjaču ligu na svetu.

Jan-Veseli-Fenerbahce

Podsećamo da je nekadašnji košarkaš Partizana već bio u NBA i to od 2011. do 2014. godine kada je bio član Vašington Vizardsa i Denver Nagetsa. Izabran je kao šesti pik na draftu 2011. godine od strane kluba iz prestonice SAD.

0
0

3 Komentara

    • O onoj Zvezdi koja vas trpa u fudbalu,ragbiju,rukometu,hokeju,odbojci,vaterpolu u kosarci ste dobili sta ste dobili sad ce vodja da trazi povracaj PDVa koji vam je drzava platila priznao vas bivsi alkos sto ga prijatelj klao po kafanama!!!!A sto se tice veselog njemu svaka cast ali on nije Partizanovac to sto je igrao za vas ne daje vam za pravo da se kitite tudjim perjem

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter