2
AdmiralBet ABA Liga

NASTAVLJA SE PREPUCAVANJE: Da li je ovo početak kraja ABA lige?

Objavljeno: 29.02.16 u 15:45

Tektonski potresi prete da sruše regionalnu ligu.

Sportski direktor ABA lige Žarko Čabarkapa u intervjuu za „Vijesti“ osvrnuo se na optužbe Darka Perovića, predsednika Sutjeske, koje je uputio na račun Miška Ražnatovića i ekipe Mege.

Čabarkapa je rekao da su ovo izuzetno teške optužbe koje zahtevaju dokaze:

– Gospodin Perović je izneo veoma teške i ozbiljne optužbe koje dovode u pitanje ne samo regularnost takmičenja, već zadiru i u same temelje ABA lige. Zbog toga očekujemo da nam u najkraćem mogućem roku dostavi dokaze i potkrepi svoje tvrdnje kako bismo hitno reagovali, ispitali ceo slučaj i doneli adekvatne odluke, rekao je Čabarkapa.

Ukoliko se ovo ispostavi kao netačno, reakcija lige sigurno neće izostati:

– Ako se pokaže da je tako preduzećemo sve mere koje nam propozicije dozvoljavaju kako bismo sankcionisali njegov ispad i zaštitili ugled ABA lige, zaključio je Čabarkapa.

Kakve će posledice ovo imati po Darka Perovića, Sutjesku, pa i celu ligu, ostaje da vidimo. No, u svetlu događaja iz prethodnog perioda, jedno je sigurno – regionalnom takmičenju, kako stvari stoje, ne piše se dobro.

0
0

2 Komentara

  1. Istupajte bre vise!Kakav je interes nasih klubova da pune hale po niksicu,zadru…a ne u kraljevu,cacku,vrscu,kragujevcu…???

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter