0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

DUŠAN IVKOVIĆ: Grupa je takva da nam je protiv Zvezde bitan svaki koš!

Objavljeno: 25.02.16 u 23:08

Anadolu Efes stigao je večeras u Beograd, odakle će odmah put Vršca gde ih sutra od 20 časova čeka meč sa Crvenom zvezdom.

U centru pažnje, naravno, bio je srpski stručnjak na klupi turskog tima Dušan Ivković koji se odmah obratio okupljenim novinarima na aerodromu „Nikola Tesla“.

– Veoma značajna utakmica je pred Zvezdom i nama. Efes ima četiri utakmice kod kuće i tri u gostima, ovo nam je ubedljivo najteže gostovanje. Meč ima generalno veliki značaj za oba kluba, Zvezda je veoma stabilan tim, nema veze šta se dogodilo u Kupu prošle nedelje – počeo je priču Dušan Ivković.

Legenda srpske košarke predviđa veoma zanimljivu završnicu u E grupi u kojoj kako kaže od trećeg do šestog mesta će se timovi boriti za četvrtfinale.

– U našoj grupi će možda timovi od trećeg do šestog mesta na kraju imati isti skor. Zbog toga je bitna koš razlika. Svaki poen će biti bitan, kako sutra u Vršcu, tako i u narednim kolima – jasan je bio Ivković.

Dušan Ivković je potvrdio da je Efes u Beograd stigao bez odličnog plejmejkera Džejsona Grejndžera, ali da je stigla adekvatna zamena.

– Ostali smo bez veoma važnog igrača kakav je Grejndžer. Tu informaciju smo saznali kasno kada je već prošao rok za dovođenje novog igrača. Ipak, uspeli smo da potpišemo Džonsona, koji je bio deo našeg drugog tima i koji je igrao tursku ligu. Eto to je jedina novost kada je naš tim u pitanju.

Trofejni trener se na kraju osvrnuo i na Delije, ipak kaže da su njegovi igrači sprmeni za dobru atomsferu.

– Efes kao klub ima selektirane i školovane navijače. Nema ih mnogo, jer nemamo fudbalsku sekciju. Što se tiče Delija, Zvezda ima sjajne navijače, biće dobra atomsfera u Milenijumu – zaključio je Ivković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter