3
Košarka

DUŠAN KECMAN ZA HOTSPORT: Volim kad igramo u Nišu, podićićemo pehar

Objavljeno: 21.02.16 u 20:10

Jedan je od miljenika navijača, četvrti put u karijeri, prvi kao trener, Dušan Kecman gost je niškog Čaira. Svaki put Partizan je stizao najmanje do finala.

Niš je jedanaesti put organizator Kupa Radivoja Koraća. Dušan Kecman tri puta je istrčao na parket Čaira, sva tri puta, Partizan je na kraju podigao pehar. Kecman će danas po prvi put u ulozi pomoćnika Aleksandra Džikića meč gledati sa klupe.

– Svaki put je sve bolja organizacija. Niš je sjajan domaćin što se tiče organizacije Kupa. Najbitnije je da publika dolazi da gleda košarku. Tribine su ispunjene do poslednjeg mesta, nadam se tome i večeras, kaže Kecman.

Za ekipu Partizana borba tek počinje. Crno-beli imaju priliku da već u februaru dodaju novi trofej u svoju riznicu.

– Došli smo do finala, najbitnije tek sledi. Nadam se da će momci dati svoj maksimum. Ukazala nam se velika šansa da se borimo za prvi trofej u ovoj sezoni. Svaki put kada igramo u Nišu, osećamo se kao da igramo na domaćem terenu. Navijači nam daju veliku snagu, motivaciju. Daju nam veliku snagu i motivaciju. Pozivam ih da u velikom broju dođu u halu večeras – jasan je jedan od miljenika Grobara.

Pripremio: Aleksandar Ilić

0
0

3 Komentara

  1. Covek koji u najtežem trenutku za klub tuži klub u kojem je ostvario svoj najveći uspeh u karijeri za 10000 evra je miljenik navijača? Svaka vam čast ako vam je on miljenik

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter