0
Košarka

MILICA DABOVIĆ: Stalno razmišljam o Riju

Objavljeno: 20.02.16 u 10:31

Kapiten ženske košarkaške reprezentacije, Milica Dabović otkrila je da jedva čeka da počnu Olimpijske igre.

– Uopšte nije daleko, vreme leti i jedva čekamo da odemo. Mene će neko probuditi tek kad sletim i stanem s obe noge u Rio i kažem da više ne sanjam, već sam zaista tamo. Niko nema to zajedništvo koje mi imamo i zato pobeđujemo. Posle Evrobasketa su mi protivnice govorile: “Milice, možda smo i mogle da vas pobedimo, ali to što vi imate, to nismo mogle da pobedimo, rekal je Milica Dabović za Blic.

Pored iščekivanaj igara u Riju, Dabovićeva napominje da do nastupa u Braziliu reprezentaciju očekuju izazovi u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo u Češkoj 2017. Danas, evropske šampionke igraju protiv Ukrajine, a za četiri dana rival je Nemačka:

– Prve dve utakmice smo razbile, sada nam dolaze teži izazovi. Ipak, nemamo čega da se pribojavamo, optimista je Milica Dabović.

Osvrnula se i na novajlije u reprezentaciji, Biljanu Pešović i Draganu Stanković:

– Bilja nam je nedostajala, šteta što nije došla pre, ali selektorka Marina Maljković uvek ima pravi tajming za sve. Kad nema Sonje, važan je svaki igrač. Dragana me je prijatno iznenadila, treba da bude sa nama i da napreduje, zaključuje kapiten ženske košarkaške reprezentacije.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter