9
Košarka

FOTO: Limož

‘ZAVERA’ FRANCUSKIH TRENERA: Limož gubi utakmicu zbog Vujoševića?

Objavljeno: 19.02.16 u 18:50

Sindikat profesionalnih košarkaških trenera Francuske pokrenuo je postupak protiv Duška Vujoševića i Limoža zbog toga što je bivši trener Partizana radio bez dozvole.

Naime, Vujošević u vreme dok mu još uvek nije bila priznata licenca vodio svoj tim na meču protiv Asvela, 13. februara, iako mu to nije bilo dozvoljeno.

Naime, u pismu koje je sindikat poslao čelnicima lige navodi se da se jasno u direktnom prenosu utakmice videlo da Vujošević vodi svoj tim umesto pomoćnika kako je bilo predviđeno i tokom meča i dok je trajao tajm-aut.

– Veoma smo uznemireni. Ne želimo da optužujemo Limož ili njegovog trenera, koga veoma uvažavano, ali pravila moraju da budu ista za sve. Svi su mogli da vide da je Vujošević vodio tim. To nije u redu. Drugi treneri poput Zvezdana Terzića ili Nikole Antića su čekali da dobiju zvaničnu potvrdu da mogu da vode svoje timove, napisao je između ostalog Hose Ruiz predsednik sindikata, a prenosi Ekip.

Za sada nije poznato sa kakvom kaznom bi mogao da se suoči Limož, ali se pretpostavlja da bi mogao da ostane bez pobede izvojevane na terenu protiv Asvela. Nešto slično istom klubu desilo se prošle godine kada mu je poništena pobeda protiv Strazbura jer je Mikael Želabal igrao iako to nije imao pravo.

Znate li ko bi mogao da bude novi igrač KK Partizan?

0
0

9 Komentara

  1. vidi ovog balona do koske nezna ni sta komentarise!!! Al nema veze debilodulo ce prodati Sumanovica ili Lubardu i platiti vernom kucetu Lazu!!!! Predvidjam ljubitelju umetnickih slika blistavi kraj trenerske karijere uskoro u Sutjesci!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Prelio se Srpski „scenario“ i STRAH u Francusku od DV .!. XXAAXXAA .!. „Iselice“ DV naturalizovane i iz Francuske, samo GALski petlovi..!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter