1
Košarka

FOTO: STARSPORT

STIGAO ‘AMIN’: Vujošević konačno dobio dozvolu, ali Limož nije zadovoljan…

Objavljeno: 16.02.16 u 18:52

Posle silnih peripetija Duško Vujošević je rešio spor sa francuskom nacionalnom ligom.

Od kako je stigao u Limož, Duško Vujošević napravio je pravi bum u Evropi, kako u Francuskoj, tako i u Evrokupu gde je odveo svoj novi tim do druge faze i dvomeča sa Gran Kanarijom. Međutim, u domaćem prvenstvu nije smeo da vodi tim, već je smeo samo da ‘ćutke’ sedi na klupi.

Sada se i to promenilo, jer je iz vrha franuske LNB lige stigao ‘amin’ i Vujošević će konačno punopravno moći da vodi ‘zelene’ ka plej-ofu franuskog šampionata. Tamošnji mediji javljaju da je licenca dobijena i da će ekipu moći da vodi već protiv Elan Šalona 27. februara, kada će Limož biti domaćin.

Zanimljivo, da Limož i sada se ne zaustavlja, jer smatra da je oštećen kada bivšem treneru Partizana nije dozvoljeno da vodi tim protiv Asvela u prošlom kolu, iako je licenca stigla na vreme. Navodno, klub tvrdi da je ona stigla 10., a LNB da je dobijena prekasno, 11. februara.

U svakom slučaju, Limož je i taj derbi dobio, a od sada će predstavljati još veći strah i trepet u Francuskoj, jer će Vujošević moći konstantno da rukovodi svojim timom.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter