0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

ĐORĐEVIĆ: Uspeli smo da prevaziđemo probleme, ovaj tim može mnogo

Objavljeno: 13.02.16 u 18:46

Selektor reprezentacije Srbije i trener Panatinaikosa, Aleksandar Đorđević zadovoljan je što su se „zeleni“ vratili na put dobrih rezultata.

Impresivan skor u grčkom prvenstvu od devet pobeda, dve trujumfa na Olimpijakosom i plasman u TOP 16 fazu Evrolige. Odlično je krenula sezona za Panatinaikos, ali kriza je morala da dođe, jer niko ne može da celu sozonu odigra u odličnoj formi.

Đorđević je verovao u svoj tim i Panatinaikos ponovo pobeđuje. „Zeleni“ su pobedili Darušafaku, Cedevitui Efes, pa je plasman u TOP osam ponovo moguć.

Đorđević je istakao da je pobeda protiv Efesa najvažnija pobeda u Evroligi:

– Ovo je najznačajnija pobeda u Evroligi ove sezone. Konačno smo postali svesni koliko vredimo i možemo. Pobeda dobija na težini ako se naglasi da smo posle krznog perioda uspeli da pokažemo karakter. Uspeli smo da prevaziđemo probleme i zajedno stignemo na put dobrih rezultata. To je snaga tima, rekao je Đorđević.

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter