Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je danas da u sastavu ekipe za duel protiv Sutjeske neće biti Stefana Jovića, ali da se i pored toga nada osvajanju bodova u utakmici 24. kola Jadranske lige.

– Izašli smo iz meča sa Cedevitom sa željom da pokušamo da držimo taj ritam utakmica na nekoliko dana. U poslednje vreme izgleda da se bolje snalazimo u tom ritmu nego u prvom delu sezone ili pre formiranja ovog sastava ekipe. Svesni smo uloge favorita i to rasterećenje može doneti njima dosta toga dobrog, a nama sigurno odredjene probleme, ali nije nam prvi put da smo u takvoj poziciji. Nadam se da ćemo i pored toga osvojiti nove bodove – rekao je Radonjić novinarima u hali Pionir.


Crvena zvezda će sutra od 17.00 u beogradskoj hali Pionir dočekati Sutjesku iz Nikšića u utakmici 24. kola Jadranske lige.

– Još tri kola su do kraja. Ulazi se u završnicu regularnog dela takmičenja. Sutjeska je u borbi za opstanak. Posle promene trenera uspeli su da pobede Krku i u dobrom raspoloženju dolaze u Beograd. Motivisani su da u preostala tri kola naprave veliki rezultat – rekao je Radonjić.

Prvi plejmejker Crvene zvezde Stefan Jović neće biti u sastavu ekipe za duel protiv Sutjeske zbog povrede prepone.

– Igraćemo bez Jovića. Ostali momci su spremni. Pregledi su obavljeni pre Cedevite i oni su pokazali šta je i šta bi trebalo da se radi. Sve što je bilo potrebno je uradjeno, tako da ga očekujemo na Kupu medju 12 igrača koji će pokušati da odbrane trofej – rekao je Radonjić.