0
Košarka

BLIŽI SE BOMBA U NBA: Karmelo i Lebron tandem za prsten?

Objavljeno: 13.02.16 u 10:51

Krilo Njujork Niksa potencijalno pojačanje Klivlenda u napadu na titulu.

Rok za trejdove u NBA ligi je četvrtak. Mnogi timovi pokušavaju da se pojačaju kako bi sebi povećali šanse da dođu do plej ofa, naprave neki rezultat u dogiravanju, ili jednostavno kako bi oslobodili prostor u „seleri kepu“, te naredne godine pokušali da naprave dobitnu ekipu.

Upravo ovakva situacija može dovesti do spajanja prvog i trećeg pika sa drafta 2003. godine. Naime, kako javljaju američki mediji, a „Njujork Dejli Njuz“ potvrđuje, opcija po kojoj Karmelo Entoni pojačava Klivlend je sve sem nemoguće.

Njujork će i ove godine verovatno ostati bez plej ofa – nalaze se na 12. mestu Istoka, sa četiri pobede manje u odnosu na osmoplasirani Šarlot. U Niksima postoji želja da se oslobodi prostor za plate, kako bi sledeće sezone ponovo počeli sa izgradnjom tima oko 20-godišnjeg rukija Kristapsa Porzingisa.

U potencijalnom trejdu, Niksi bi od Klivlenda dobili Timofeja Mozgova i pikove, Kevin Lav bi otišao u Boston, dok bi Lebron i Kajri Irving dobili igrača koji bi mogao biti karika koja nedostaje u borbi protiv Golden Stejta.

Ostaje da se vidi da li će Lebronov zov i prilika da se okiti prstenom biti dovoljan motiv da Entoni pristane da napusti tim u kom je glavna zvezda. Volja svih ekipa sigurno da postoji – i Klivlenda, i Njujorka, i Bostona.

Poslednju reč ipak ima Karmelo…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter