3
Košarka

FOTO: STARSPORT

DA LI SU STIGLI DO OVE LEKCIJE? Vujošević na čistom srpskom komunicira sa igračima (VIDEO)

Objavljeno: 11.02.16 u 10:05

Dolaskom Duška Vujoševića na klupu Limoža rezultati francuskog kluba su odjednom postali bolji o čemu svedoči i plasman u osminu finala Evrokupa.

Da se Vujošević u potpunosti razume sa igračima, iako ne govori francuski, i bez prevodioca govori snimak tajm-auta sa sinoćnjeg meča protiv PAOK-a.

Nezadovoljan igrom svojih izabranika koji su dozvolili Grcima da im se primaknu u trećoj deonoci bivši trener Partizana imao je šta da im kaže na tokom jednominutnog odmora, a očigledno je da oni shvataju šta im govori.


(Izvor: Youtube/Miško Popović)

Podsećamo da jedan navijački portal iz Limoža pomaže igračima u učenju srpskog jezika, ali pitanje je da li je ova lekcija bila na repertoaru.

Neposredno posle utakmice crnogorski stručnjak je ispred dvorane u Limožu od navijača dobio zanimljiv poklon, znate li o čemu se radi?

0
0

3 Komentara

  1. Dule je srpski trener, koja je ovo farsa…. Tacno je da je on rodjen u MN ali on ima srpski pasos i deklarise se po nacionalnosti grobar, tj. Partizanovac, dakle >>>>Srbin! Prestanite sa ovim etiketiranjem naseg Duleta kao MN strucnjaka! Dule je SRBIN, bre!

    0
    0
    Odgovori
  2. CRNOGORSKI TRENER????? Ajde ne trujte više, i ne lecite vase novinarsko jadne ostršćene komplekse.Crnogorci vam vladaju fudbalom i košarkom u jedinom srpskom klubu na kugli zemaljskoj i kunu se u crnogorštinu na svakom koraku.

    0
    0
    Odgovori
  3. Za vas novinare nije vazno to STO JE DULE IZBACIO GLAVNOG FAVORITA ZA OSVAJANJE TITULE, TO STO DULE NA NAJBOLJI NACIN PROMOVISE SRPSKU KOSARKU U SVETU I KAO TRENER I KAO COVEK, STO SAD I U FRANCUSKOJ SVI PRICAJU O SRBIJI I KAKVE TRENERE IMAMO>>> VEC VAM JE VAZNO TO STO JE DULE REKAO U TAJM AUTU, ONO STO SVAKI IGRAC I SVAKI TRENER NA SVETU KAZE MAKAR 20 PUTA ZA VREME UTAKMICE???????? SRAMOTA ZA NOVINARSKU PROFESIJU!!! A GDE JE ONO LEPO I KORISNO STO TAJ COVEK RADI VEC TRIDESET GODINA???

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter