7
Košarka

FOTO: STARSPORT

NIŠTA NIJE NEMOGUĆE: Pozivnica u Evroligu mogla bi u Partizanu da okupi staro društvo

Objavljeno: 10.02.16 u 15:04

Košarkaški klub Partizan ove sezone preživljava najteže trenutke u poslednjih tridesetak godina, ali ako bi se situacija promenila na bolje u dogledno vreme crno-beli bi ponovo mogli da imaju respektabilan tim.

U opširnom intervjuu datom za Mocartsport bivši plejmejker Partizana Leo Vesterman otkrio je da mu je jedna od najvežoh želja da ponovo obuče dres srpskog velikana, ali nije jedini koji to želi.

– Naravno da u nekom trenutku karijere mogu sebe opet da zamislim u dresu Partizana, to je jedna od mojih najvećih želja. Mislim da su svi iz te naše generacije, Lučić, Milosavljević, Žofre, otišli iz kluba sa idejom da se jednog dana vrate. Partizan nam je svima prva ljubav. Niko u Evropi to ne razume, ali mi tačno znamo o cemu pričamo. Bilo nam je sjajno, postali smo veliki prijatelji. I dalje smo u kontaktu, rekao je košarkaš Limoža.

Za sada niej pozanto kom carstvu će se privoleti crno-beli u ratu između FIBA i Evrolige odnosno da li će u budućnosti nekim čudom uspeti da izbore pozivnicu za takmičenje pod okriljem ULEB ili krovne kuće evropske košarke.

Francuski reprezentativac je govorio i o odnosu sa Duškom Vujoševićem, planovima i ciljevima Limoža, ambicijama „trikolora“ na Olimpijskim igrama, a sve to možete da pročitate OVDE.

U ponedeljak se pojavila i priča o mogućim pojačanjima Partizana za sledeću sezonu, znate li ko bi sve mogao da postane crno-beli.

0
0

7 Komentara

  1. Ovo je antipartizanovski list a fotografije „govore“ o tome. Pisanje o Partizanu su uglavnom novinarske „patke“ a sve kao da pisu novinari „Treceg oka“.

    0
    0
    Odgovori
  2. Kada oni budu resili da se vrate nazad bice stare ispusene mustikle,bezvredne vrece sala i istrosenih misica i kostiju

    0
    0
    Odgovori
  3. Ljudi, samo se pitam da li ce biti dovoljno kikilikija za sve. Pa Dulo nam je pricao pred spavanje da parna masina uvek najbolje radi na kikiliki.ZATO DRZAVO REAGUJ!!! KIKILIKI DA SE UVEZE U ENORMNIM KOLICINAMA PA MAKAR I NA STETU PENZIONERA. SVI ZA KIKILIKI, KIKILIKI SAMO ZA INSTITUCIJU!!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter