2
Košarka

FOTO: STARSPORT

VUJOŠEVIĆ: Imam problem sa rastancima, možda sam uradio nešto dobro u Srbiji…

Objavljeno: 09.02.16 u 10:52

Bivši trener Partizana govorio je o oproštaju od Grobara, situaciji u Limožu i šansama za plasman dalje u Evrokupu.

Iz ‘svog’ Partizana je otišao neslavno, ali navijači nisu zaboravili svog ‘generala’ pa su mu prilikom odlaska u Francusku priredili sjajan ispraćaj na aerodromu u Beogradu. Vujoševiću je puno srce kada se priseti tih momenata.

– Prvi kontakti mene i Limoža su napravljeni preko menadžera. Kasnije smo seli i dostigli dogovor. Limož je klub sa velikom tradicijom, poznat je u Srbiji po sjajnim rezultatima u prošlosti. Sada mogu da se uverim u sve to. Ispraćaj na aerodromu? Imam problem sa rastancima i kada treba sam da putujem. Ti ljudi su došli jer vrednuju moj rad. Možda sam uradio nešto dobro dok sam bio u Srbiji – rekao je Vujošević za jedan francuski radio.

Preuzeo je Limož sa kojim je odmah izazvao ‘pometnju’ u Evropi. Dva puta je savladao do tada nepobeđenu Valensiju na početku svog mandata i odmah su porasli apetiti.

Međutim, on još uvek ne može da vodi ekipu na utakmicama francuskog prvenstva, što ga posebno iritira.

– Kada sam preuzeo Limož bio je na 11. poziciji na tabeli. Mislim da nije pravljen da bude šampion Francuske, ali nikada se ne zna. Potrebno je vreme ovom timu, ima dosta oscilacija. Moram da poštujem pravila oko dozvole, ali mislim da će se to ubrzo rešiti. Nervira me što ne mogu da pričam direktno sa igračima i sudijama pošto se tokom mečeva dosta menja strategija – istakao je trofejni stručnjak.

Ali zato sme u mečevima Evrokupa gde je francuski tim procvetao od njegovog dolaska. Sledi odlučujući duel protiv PAOK-a, gde bi trijumfom Limož obezbedio plasman u narednu fazu.

– Imamo sreće što na taj meč dolaze posle duela sa Olimpijakosom. Ali, do nas je da pokažemo da smo kovači svoje sreće. Biće to težak meč – zaključio je Duško Vujošević.

0
0

2 Komentara

  1. Za razliku od crvenih narikaca, ja Dule verujem u Boga i u zivot posle smrti, ali ipak smatram da nije pravedno, umreti tako i da IME kluba preuzme Fabrikant lazi, spina i obmana i PIONIR SVETINJE !!! .!. XXAAXXAA .!. UGASIO SI JE K’O POSLEDNJU…CIGARETU .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
  2. Za razliku od crvenih narikaca, ja Dule verujem u Boga i u zivot posle smrti, ali ipak smatram da nije pravedno, umreti tako i da IME kluba preuzme Fabrikant lazi, spina i obmana i PIONIR SVETINJE !!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter