0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK MEGA LEKS

ARANITOVIĆ DRŽI GLAVU VISOKO: Vratiću se još jači!

Objavljeno: 04.02.16 u 17:33

Nakon što je saznao da će morati da bude operisan i da mu predstoji duga pauza, mladi košarkaš Mega Leksa Aleksandar Aranitović, nije klonuo duhom.

– Svakako mi je bilo vrlo teško kada su mi saopšteni rezultati pregleda, ali kao sportista uvek morate da budete pripremljeni za ovakve stvari. Dobio sam zaista veliku šansu u Megi i zbog toga sam izuzetno zahvalan treneru Milojeviću, kompletnom stručnom štabu, saigračima, i uopšte svima u klubu. Tokom cele sezone smo imali problema sa povredama i pored toga smo postigli sjajan rezultat. Ako već ne mogu da pomognem u igri, onda ću biti uz Megu pored terena, gde ću je bodriti na putu ka novim uspesima, rekao je Aranitović za zvanični sajt kluba.

Veruje da je ovo tek jedan od testova koji će ga učiniti još jačim:

– Očekuje me operacija i duži oporavak ali verujem da ću se iz ove povrede vratiti još jači i biti spreman za narednu sezonu.

Aleksandar Aranitović, koji nastupa kao pozajmljen igrač Crvene zvezde, sa kojom je prošle nedelje potpisao četvorogodišnji ugovor, tešku povredu je zaradio na meču sa Cedevitom u okviru ABA lige, koji je tim Mege dobio 100:93.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter