2
Evrokup

FOTO: STARSPORT

DULETOV ‘DRIL’ U LIMOŽU: Svi knjige u šake!

Objavljeno: 30.01.16 u 00:13

Krilni centar Limoža Matje Vojčehovski otkrio je za francuske medije nove metode koje je uveo trener Duško Vujošević.

One su navijačima i bivšim igračima Partizana veoma poznate. Knjige u ruke, filomovi i naporan rad. Evo šta je o metoda Duška Vujoševića rekao krilni centar „zelenih“ Matje Vojčehovski.

– Trener mi je dao knjigu ‘Memoari cara Adrijana’ i preporučio mi da pogledam film ‘400 udaraca – rekao je Vojčehovski i nastavio:

– Na dnevnu dremku potrošim po dva i po sata i nikako ne preskačem obroke. Ujutru pre treninga svraćam u pekaru i kupujem jedan čokoladni hleb kako bih mogao da izdržim čitav trening.

Krilni centar Limoža je otkrio i detalje sa treninga u četvrtak, kada je morao da pogodi deset vezanih trojki.

– U četvrtak mi je dao deset minuta da vežem deset trojki. Nisam uspeo, ali sam dobio ‘valjd-kard’ za novu priliku. Kada sam konačno uspeo dobio sam prekor. Zamerio mi je što sam se zaustavio kada sam ispunio cilj – istakao je Vojčehovski.

Igrač Limoža je na kraju nahvalio Duška Vujoševića rekavši da se radi o treneru svetske klase.

– Čini se da je hladan i da mu nije stalo do igrača ali nije tako. Radi se o treneru svetske klase i srećan sam što sam dobio priliku da radim sa njim – zaključio je Matje Vojčehovski.

0
0

2 Komentara

  1. Dule vec daje rezultate i sigurno ostaje u Francuskoj. Limoz ce uvesti u Evroligu i krajem ove godine, uz malo srece u zrebu eto ga opet u Beogradu protiv Zvezde da pokaze ko je „prekobrojan“.

    0
    0
    Odgovori
  2. “ radi se o treneru sverske klase …“ nemoj covece da te covic i njegovo ljudi koji ga prate i u svemu pomazu … cuju . pa njega covic sa pomenutim ljudima za bolesnika, neznalicu proglasise … kako sada stvari stoje… i ono sto je dule vujosevic u kk partizanu i srpskoj kosarci uradi … bice da su ovi sa covicem samo prolazni PROFITERI u i oko sporta .

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter